دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

پاستای گوجه فرنگی و کدو


پاستای گوجه فرنگی و کدو

● مواد لازم
▪ یک بسته ماکارونی شکل دار
▪ یک عدد فلفل دلمه ای کوچک قرمز
▪ یک عدد فلفل دلمه ای کوچک سبز
▪ نصف فلفل دلمه ای زرد
▪ یک فنجان قارچ
▪ یک فنجان کدو حلوایی خرد شده
▪ یک فنجان …

مواد لازم

یک بسته ماکارونی شکل دار

یک عدد فلفل دلمه ای کوچک قرمز

یک عدد فلفل دلمه ای کوچک سبز

نصف فلفل دلمه ای زرد

یک فنجان قارچ

یک فنجان کدو حلوایی خرد شده

یک فنجان کدو سبز خرد شده

یک حبه سیر

سه عدد گوجه فرنگی خرد شده

نمک و فلفل به میزان دلخواه

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک چهارم فنجان پنیر پارمسان

طرز تهیه

روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا گرم شود. کدوها را به همراه فلفل دلمه ای، سیر، نمک و فلفل به روغن اضافه کرده و کمی تفت دهید. گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و بمد ت ۱۵ دقیقه، صبر کنید تا مواد درون ظرف با بخار پخته شوند. در یک قابلمه آب را جوشانده و ماکارونی ها را به آن اضافه کنید. به میزان دلخواه به آن نمک افزوده و پس از گذشت ۱۵ دقیقه، ماکارونی را در آبکش ریخته و مواد درون ماهیتابه را به همراه پنیر پارمسان به آن اضافه کرده و میل کنید.

فریده وکیلی