دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا
کدوی سرخ شده
کدو : ۴ عدد
سس گوجه فرنگی : قدری
پنیر پارمیسان : ۵۰ گرم
کدوها را درسته پخته پوستش را تراشیده مدت دو دقیقه در آبجوش نمک دار بپزید، سپس آنها را از آب بیرون آورده، در روغن سرخش نموده، رویش سس گوجه فرنگی و پنیر هلندی رنده شده و کره ریخته مدت ده دقیقه در فر بپزید.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان دولت سیزدهم ایران مجلس شورای اسلامی دولت چهاردهم رهبر انقلاب پزشکیان دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور مجلس انتخابات
تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران تب دنگی هواشناسی اربعین پشه آئدس سازمان هواشناسی وزارت بهداشت قتل پلیس گرمای هوا
واردات خودرو خودرو قیمت خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان مالیات برق قیمت طلا سایپا مسکن
سعید راد رضا کیانیان تلویزیون سینمای ایران عاشورا مهران مدیری کربلا محرم دفاع مقدس رسانه ملی سینما موسیقی
هوش مصنوعی دانش بنیان فناوری حوزه علمیه دانشگاه آزاد اسلامی اختلال جهانی باتری
جو بایدن رژیم صهیونیستی یمن اسرائیل دونالد ترامپ آمریکا فلسطین غزه روسیه ترامپ تل آویو چین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال المپیک 2024 پاریس تراکتور المپیک
تبلیغات موبایل همستر کامبت تلگرام پهپاد فیلترینگ گوگل سرعت اینترنت ویندوز ناسا سامسونگ
خواب دیابت فشار خون ویتامین افسردگی بیماری تب دنگی چای قند اضطراب