سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کیک پروانه‌ای


کیک پروانه‌ای

● مواد لازم
▪ تخم مرغ: ۶ عدد
▪ شکر: ۱ لیوان
▪ آرد: ۱ لیوان
▪ بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
▪ وانیل: ۲/۱ قاشق چایخوری
● مواد لازم برای کرم کیک
▪ خامه: ۱ لیوان
▪ دریم ویپ: ۲ پاکت
▪ میوه مخلوط: …

مواد لازم

تخم مرغ:

۶ عدد

شکر:

۱ لیوان

آرد:

۱ لیوان

بیکینگ پودر:

۱ قاشق غذاخوری

وانیل:

۲/۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای کرم کیک

خامه:

۱ لیوان

دریم ویپ:

۲ پاکت

میوه مخلوط:

۱ لیوان

شکر:

۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تزئین

میوه های کیوی،هلو،توت فرنگی و خامه زده شده

طرز تهیه

در ظرفی شکر را با تخم مرغ و وانیل با همزن برقی به مدت ۵ الی ۱۰ دیقه بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را به تدریج به مواد اضافه کرده با همزن دستی بزنید. ظرف مخصوص کیک را چرب کرده کمی آرد بپاشید مواد را در ظرف بریزید سپس ظرف را در فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید تا کیک به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد بپزد. کیک را از فر خارج کرده کنار بگذارید تا خنک شود. دریم ویپ ، خامه و شکر را با هم مخلوط کنید. کیک را از ظرف خارج کرده سپس با یک کارد آن را از وسط به دو نیم کنید. کرم آماده شده را روی کیک کشیده روی کرم را کنسرو میوه مخلوط بدون آب بریزید سپس نیمه کیک را روی آن بگذارید. کیک را طبق شکل از وسط به دو نیم کرده کنار هم بگذارید. روی کیک را طبق شکل با خامه زده شده و میوه تزئین کنید. کیک را در یخچال بگذارید تا خنک شود.