دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
آشپزی به سبک ژاپنی
از مهمترین خصوصیات آشپزی ژاپنی ظرافت و دقتی است که باید در طبخ غذاهای آن بهکار گرفته شود. در واقع، آشپزی ژاپنی با صبر و حوصله آشپز نسبت مستقیم دارد اما در عوض، غذاهای ژاپنی علاوه بر نمایی جذاب و زیبا، طعمی مطبوع و دلپذیر دارند.
غذاهای ژاپنی تابستانی به صرف شام: اگر تا به حال غذای ژاپنی درست نکردهاید، این دسته از غذاها فرصت مناسبی را در اختیار شما قرار میدهند، طعم این غذاها بسیار لذیذ، مطبوع است و به خصوص برای سلامتی و تندرستی شما بسیار مناسب است، فهرست این غذاها عبارتند از رولت ماهی ژاپنی، سوشی ژاپنی، سالاد تابستانی ژاپنی، جوجه کبابی با برشهای کدو ژاپنی، سوپ شاه میگو و اسفناج ژاپنی، ژله توت فرنگی ژاپنی.
غذاهای ژاپنی زمستانی به صرف شام: این دسته از غذاهای ژاپنی معمولا در فصل زمستان و ماههای سرد سال سرو میشوند. سوپ آن سبک و در عین حال بسیار مقوی است. سوکیاکی از چاشنی و مزههای متنوعی برخوردار است و میوههای تازه، دسر مناسبی بعد از صرف شام در این میهمانیها به شمار میروند، فهرست این غذاها عبارتند از سوپ قارچ با پنیر سویای ژاپنی، سوکیاکی ژاپنی، دیس سالاد میوه ژاپنی.
سوشی ژاپنی
مواد لازم:
برنج دو فنجان، آب سه فنجان، سرکه یک سوم استکان، شکر ۵/۰ فنجان، نمک چهار قاشق مرباخوری، جلبک دریایی ۱۵۰ گرم، خردل دو قاشق مرباخوری، خیار بدون پوست یک عدد، اسفناج صد گرم، گوشت بدون استخوان صد گرم، زنجبیل ۶۰ گرم، تخم مرغ دو عدد
طرز تهیه:
شما میتوانید برای سهولت پیچیدن رولتها از صفحه حصیری برای زیر آن استفاده کنید، همچنین میتوانید به جای جلبک به دلخواه از برگ مو یا اسفناج استفاده کنید. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای چهار تا شش نفر کافی است. رولت سوشی را طی شش مرحله درست کنید:
- مرحله اول:
روی برنج آب ریخته و به مدت یک ساعت کنار بگذارید و آبکش کنید. برنج و سه فنجان آب را در قابلمهای بجوشانید و سپس شعله زیر آن را کم کرده تا با حرارت ملایم بدون اینکه در آن را بگذارید بجوشد و آب آن بخار شود، پس از اینکه آب آن جذب شد در قابلمه را گذاشته و شعله زیر آن را تا آنجا که ممکن است کم کنید و به مدت پنج دقیقه بپزید و بگذارید تا کمی خنک شود سپس مخلوط سرکه، شکر و نمک را به افزوده به هم بزنید و ورقههای جلبک را کمی تفت دهید.
- مرحله دوم:
از پهنای ورقه جلبک یک قطعه چهار سانتیمتری ببرید، قسمت بزرگتر را وسط صفحه حصیری قرار داده و تکه چهار سانتیمتری را وسط تکه بزرگتر بگذارید، این عمل سبب میشود تا هنگام پیچیدن ورقه محکمتر باشد.
- مرحله سوم:
یک پنجم برنج را روی رشته جلبک پهن کرده و چهار سانتیمتر لبه آن را مطابق تصویر خالی بگذارید، با انگشتانتان وسط آن را مطابق تصویر گود کنید و در صورتیکه برنجها خیلی چسبنده بودند انگشتانتان را با کمی سرکه مرطوب کنید.
- مرحله چهارم:
سس خردل را در قسمتی که گود کردید پخش کنید، مخلوط خیار، اسفناج و گوشت یا در صورت تمایل مخلوط زنجبیل و املت را وسط برنج قرار دهید.
- مرحله پنجم:
با کمک صفحه حصیری ورقه جلبک را محکم بپیچید.
- مرحله ششم:
صفحه حصیری را برداشته و با چاقوی تیزی رولت را به صورت برشهای گرد چهار سانتیمتری ببرید.
سوکیاکی ژاپنی
مواد لازم:
گوشت راسته گوساله ۷۵۰ گرم، قارچ ۱۲-۱۰ عدد، روغن سه قاشق سوپخوری، پیاز سه عدد، لوبیا سبز تازه ۲۰۰ گرم، کاهو به اندازه دلخواه ، فلفل قرمز دلمهای یک عدد، پیاز سبز خرد شده شش عدد، پنیر ۲۵۰ گرم، رشته پلویی ۳۵۰ گرم، سس سویا نصف فنجان، آب یک فنجان، شکر یک قاشق سوپخوری، آب لیموترش یک قاشق سوپخوری ،پودر ماهی ۱۰ گرم.
طرز تهیه:
پودر ماهی و آب داغ را در قابلمهای مخلوط کنید، پیازچهها را ابتدا به قطعات پنج سانتیمتری سپس به صورت خلالهای باریک خرد کنید و در کاسه آب یخ قرار دهید تا ساقه آنها فر بخورند.
پنیر سویا را به صورت قطعات مکعبی خرد کنید، پیازچهها را آبکش کرده سپس پنیر و پیازچهها را در شش کاسه تقسیم کنید، مخلوط پودر ماهی با آب را در قابلمه داغ کنید.
سس سویا را بیفزایید و به هم بزنید تا حل شود و بدون اینکه بجوشد آن را گرم کنید، این مایع را در کاسههای سوپ سرو کنید و با صدف یا قارچ خوراکی و خلالهای هویج در صورت تمایل تزیین کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رهبر انقلاب رافائل گروسی حج مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت سیزدهم شورای نگهبان دولت حجاب ایران حسین امیرعبداللهیان رسانه
تهران هواشناسی شهرداری تهران فضای مجازی وزارت بهداشت قتل آموزش و پرورش سلامت شهرداری سازمان هواشناسی باران پلیس
ایران خودرو قیمت دلار قیمت طلا بانک مرکزی خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن قیمت تورم
تئاتر محمدعلی علومی نمایشگاه کتاب تلویزیون سریال مهناز افشار دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما سینما صداوسیما مهاجرت
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین طوفان الاقصی طالبان رفح
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران نساجی رئال مادرید بازی بارسلونا سپاهان جواد نکونام باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اپل سامسونگ فناوری آیفون گوگل باتری مایکروسافت اندروید ناسا ماهواره ویندوز
رژیم غذایی مواد غذایی بیمه چای زیبایی ویتامین دندانپزشکی کاهش وزن آلرژی سبزیجات