دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

حلوای هویج


حلوای هویج

● مواد لازم
▪ یک کیلو گرم هویج
▪ شکر به مقدار لازم
▪ ۴۰۰ گرم شیر خشک
▪ ۶۰ گرم کره و یا مارگارین
▪ کمی زعفران
▪ یک قاشق چای خوری پودر هل
▪ صد گرم پسته، بادام خرد شده
▪ ۵۰ گرم کشمش
● طرز …

مواد لازم

یک کیلو گرم هویج

شکر به مقدار لازم

۴۰۰ گرم شیر خشک

۶۰ گرم کره و یا مارگارین

کمی زعفران

یک قاشق چای خوری پودر هل

صد گرم پسته، بادام خرد شده

۵۰ گرم کشمش

طرز تهیه:

هویج را با رنده ریز، رنده کنید و یا در خردکن بریزید.

هویج رنده شده را با یک چهارم فنجان آب بپزید تا هویج نرم شود.

هویج پخته شده را در صافی قرار دهید .

کره و یا مارگارین را گرم و هویج را اضافه کنید و در حرارت بالا تف دهید. تا آب آن به طور کامل تبخیر شود.

در این مرحله شیرخشک و زعفران را اضافه و خوب مخلوط کنید.

سپس شکر را اضافه کنید و خوب تف دهید.

کشمش یا دانه مغزدار و پودر هل را اضافه کنید و در ظرف مناسب بریزید و با دانه مغزدار تزیین کنید و پس از سرد شدن برش بزنید.