یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
کیک فنجانی
مواد لازم
نصف فنجان کره
سه چهارم فنجان شکر
دو عدد تخم مرغ
نصف فنجان شیر
یک ونیم قاشق مرباخوری پودر بادام
یک و نیم فنجان آرد
یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
یک چهارم قاشق مرباخوری نمک
دو فنجان توت فرنگی خرد شده
سه چهارم فنجان خلال بادام
طرز تهیه
درون ۱۲ فنجان کاغذ مخصوص پخت شیرینی قرار دهید.
فر را روی ۳۷۵ درجه روشن کنید. سپس در یک ظرف کره را با شکر مخلوط کرده و تخم مرغ را اضافه کنید.
آن را درون مخلوط کن کاملاً مخلوط کرده و آرد، بادام و شیر را اضافه کنید. سپس نمک و بیکینگ پودر را بیفزایید.
توت فرنگی و خلال بادام را اضافه کرده با چنگال هم بزنید.
مخلوط را درون فنجان ها ریخته و برای ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
مریم سعادتی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی ایران مجلس انتخابات مجلس دوازدهم صادق زیباکلام انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور دولت رهبر انقلاب
تهران قتل هواشناسی فضای مجازی شهرداری تهران سیل زلزله سازمان هواشناسی وزارت بهداشت پلیس آتش سوزی بارش باران
قیمت دلار خودرو قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو سایپا گاز بورس حقوق بازنشستگان نمایشگاه نفت ایران خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران رضا عطاران کیانوش عیاری کتابخانه سینمای ایران تلویزیون دفاع مقدس سینما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سریال
خورشید فناوری تجهیزات پزشکی کنکور سراسری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا سازمان ملل افغانستان حماس رفح اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر رئال مادرید هوادار باشگاه پرسپولیس سپاهان لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی همراه اول شفق قطبی دبی ناسا ایلان ماسک نوآوری اپل گوگل طوفان خورشیدی وزیر ارتباطات
سرطان تغذیه درمان و آموزش پزشکی کاهش وزن رژیم غذایی زیبایی فشار خون قهوه بارداری توت فرنگی هندوانه