شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا

دسر طالبی


دسر طالبی

● مواد لازم:
طالبی (۲ عدد)، ژله توت فرنگی (یك بسته)، دانه انگور (یك لیوان)، گیلاس (یك لیوان)، خامه (۲۰۰ گرم)، پودر قند (۳ قاشق غذاخوری)، وانیل (كمی).
● طرز تهیه:
ژله را با یك لیوان آب جوش حل …

مواد لازم:

طالبی (۲ عدد)، ژله توت فرنگی (یك بسته)، دانه انگور (یك لیوان)، گیلاس (یك لیوان)، خامه (۲۰۰ گرم)، پودر قند (۳ قاشق غذاخوری)، وانیل (كمی).

طرز تهیه:

ژله را با یك لیوان آب جوش حل كنید و در یخچال بگذارید تا ببندد.

خامه را با پودر قند مخلوط كنید و با همزن هم بزنید تا فرم بگیرد.

یكی از طالبیها را به صورت درسته پوست كنید. بعد آن را به صورت حلقه حلقه در آورید و هر حلقه را هم نصف نمایید و برای تزیین كنار بگذارید.

طالبی دیگر را هم پوست بگیرید، سپس یك دایره از سر طالبی بردارید و تخمهای داخل آن را خارج كنید. ژله و دانه های انگور را با هم مخلوط كنید و داخل طالبی بریزید. این كار را تا پر شدن داخل طالبی ادامه دهید. سپس آن را در یخچال بگذارید تا ببندد.

بعد آن را از یخچال در آورید و وارونه در ظرف مناسبی قرار دهید و دور آن را با حلقه های طالبی نصف شده تزیین كنید و از خامه برای شكوفه زدن در حد فاصل حلقه های طالبی استفاده نمایید و از دانه های انگور یاقوتی برای روی شكوفه های خامه استفاده كنید.