دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

موس آلبالو


موس آلبالو

زمان آماده‌سازی: ۵ دقیقه
زمان بسته شدن: ۲ ساعت

● مواد لازم
ـ زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد
ـ شیر: یک پیمانه
ـ خامه: ۱۰۰ گرم
ـ سس آلبالو (شربت آلبالو)
ـ پودر قند: ۱۰۰ گرم
ـ پودر ژلاتین: ۲ قاشق سوپ‌خوری
(مربای …

زمان آماده‌سازی: ۵ دقیقه

زمان بسته شدن: ۲ ساعت

مواد لازم

ـ زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد

ـ شیر: یک پیمانه

ـ خامه: ۱۰۰ گرم

ـ سس آلبالو (شربت آلبالو)

ـ پودر قند: ۱۰۰ گرم

ـ پودر ژلاتین: ۲ قاشق سوپ‌خوری

(مربای آلبالو یا کمپوت آلبالو و یا آلبالوی تازه جهت تزیین مقداری)

طرز تهیه:

ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با پودر قند خوب با همزن بزنید تا رنگ رده‌ها روشن شود. سپس خامه و سس آلبالو را به آن افزوده، مجددا بزنید تا صاف و یکدست شود، شیر را آرام آرام افزوده و به زدن با دور کند همزمن ادامه دهید. مواد که با هم خوب مخلوط شد پودر ژلاتین آماده شده را به دسر افزوده و خوب مخلوط کنید و در ظرف مخصوص سرکه از قبل چرب کرده‌اید، بریزید و داخل یخچال به مدت حداقل ۲ ساعت قرار دهید و بعد در ظرف مخصوص برگردانید و روی آن را با آلبالو یا مربای آلبالو تزیین کنید.

میزان کالری:

۱۱۰ کالری

طرز تهیه ژلاتین:

۱/۴ پیمانه آب سرد را داخل ظرف مناسبی ریخته و پودر ژلاتین را به آن افزوده، خوب مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید تا کاملا آب شود.

مجله پردیس زندگی من