چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

توپ پنیر و زیتون


توپ پنیر و زیتون

● مواد لازم
▪ پنیر خامه ای: ۳۰۰ گرم
▪ پنیر فتا: ۳۰۰ گرم
▪ کره یا مارگارین نرم شده: ۱/۴ پیمانه
▪ زیتون بدون هسته خرد شده آب گرفته: ۲/۳ پیمانه
▪ تره یا برگ پیازچه تازه خرد شده: دو قاشق سوپ …

مواد لازم

پنیر خامه ای:

۳۰۰ گرم

پنیر فتا:

۳۰۰ گرم

کره یا مارگارین نرم شده:

۱/۴ پیمانه

زیتون بدون هسته خرد شده آب گرفته:

۲/۳ پیمانه

تره یا برگ پیازچه تازه خرد شده:

دو قاشق سوپ خوری

گردو یا بادام خرد شده:

۱/۳ پیمانه

بیسکویت نمکی، سیب خرد شده و نان برشته

طرز تهیه

پنیرها و کره را در یک کاسه بزرگ قرار داده و بگذارید به دمای اتاق برسند. آنها را با درجه کم همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکنواخت شوند. زیتونها و تره خرد شده را اضافه کرده، بهم بزنید. روی ظرف را پوشانده و از ۴ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار هید.

مخلوط را به شکل توپ درآورده، روی آن را بپوشانید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید. برای سرو، توپ را در گردو یا بادام خرد شده بغلطانید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند، در صورت تمایل آنرا با جعفری تزئین کنید. پنیر را با انواع بیسکویت و سیب خرد شده سرو کنید.