یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

بیف استروگانف با گوشت


● مواد لازم:
▪ گوشت مغزران گوساله یا راسته پاک کرده : یک کیلو،
▪ روغن یا کره : صد گرم،
▪ پیاز متوسط : ۳ تا ۴ عدد،
▪ آرد : یک قاشق سوپخوری،
▪ خامه : ۱۵۰ گرم ،
▪ نمک و فلفل : به مقدار کافی،
▪ …

مواد لازم:

گوشت مغزران گوساله یا راسته پاک کرده :

یک کیلو،

روغن یا کره :

صد گرم،

پیاز متوسط :

۳ تا ۴ عدد،

آرد :

یک قاشق سوپخوری،

خامه :

۱۵۰ گرم ،

نمک و فلفل :

به مقدار کافی،

سس سفید :

نیم پیمانه

طرز تهیه:

پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال میکنیم و می شوئیم و داخل پیاز می ریزیم حرارت را ملایم می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا آب گوشت کاملا کشیده شودد سپس دو لیوان آب در ظرف ریخته و میگذاریم گوشت بپزد و آب گوشت تمام شود بعد آرد را داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می زنیم و بهم میزنیم بعد نصف لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم دو سه جوش بزند تا سس آن غلیظ شود سیب زمینی ها را به نازکی یک چوب کبریت خلال کرده و در روغن فراوان سرخ میکنیم گوشت را در دیس می ریزیم د خامه و سس سفید را روی گوشت میدهیم سیب زمینی آماده شده را اطراف گوشت می ریزیم.