پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
کلوچه جو دوسر
مواد لازم:
کره - ۱۱۳گرم شکر ترجیحا قهوه ای - نصف پیمانه
عسل - یک چهارم پیمانه پرک جود دوسر زودپز(کمی خردشده) - دو و یک سوم پیمانه نمک - کمی
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار دهید. قالب مناسب را چرب کنید.
کره، شکر و عسل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود.
سپس از روی حرارت بردارید، جو دوسر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را در قالبی که از قبل چرب کرده اید، پهن کنید و با چاقو کمی برش بزنید تا پس از پخت، برش زدن راحت تر باشد.
قالب را در فر قرار دهید و بگذارید به مدت ۲۵دقیقه در فر بماند تا روی آن طلایی و کناره ها کمی پررنگ تر شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست