پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

کلوچه جو دوسر


کلوچه جو دوسر

فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار دهید. قالب مناسب را چرب کنید.

مواد لازم:

کره - ۱۱۳گرم شکر ترجیحا قهوه ای - نصف پیمانه

عسل - یک چهارم پیمانه پرک جود دوسر زودپز(کمی خردشده) - دو و یک سوم پیمانه نمک - کمی

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار دهید. قالب مناسب را چرب کنید.

کره، شکر و عسل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود.

سپس از روی حرارت بردارید، جو دوسر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.

مواد را در قالبی که از قبل چرب کرده اید، پهن کنید و با چاقو کمی برش بزنید تا پس از پخت، برش زدن راحت تر باشد.

قالب را در فر قرار دهید و بگذارید به مدت ۲۵دقیقه در فر بماند تا روی آن طلایی و کناره ها کمی پررنگ تر شود.