یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
كیك سیب معطر
مواد لازم:
روغن زیتون:
۳ قاشق غذاخوری
شكر دانه ریز یا آسیاب شده:
سه چهارم فنجان
تخم مرغ زده شده:
۲ عدد
اسانس وانیل:
۱ قاشق چایخوری
آرد الك شده:
۱ لیوان
ادویه پای سیب:
یك و یك دوم قاشقچایخوری
سیب ورقه شده و بخارپز:
۴۰۰ گرم
پوست لیموترش رنده شده:
۱ قاشقچایخوری
كشمش پلویی:
یك دوم لیوان
طرز تهیه
ابتدا روغن و شكر را در یك كاسه بزرگمخلوط كرده و وانیل و تخم مرغها را به آن اضافهكنید. آنگاه آرد و ادویه را در یك كاسه ریخته ومخلوط كنید و همچنین سیب، پوست لیمو وكشمش را نیز به همین ترتیب مخلوط كنید. درمرحله بعد، از مخلوط آرد و مخلوط سیب بهتناوب به مخلوط تخم مرغ اضافه كنید. سپسمخلوط را در یك ظرف كیك به قطر ۲۲/۵سانتی متر و ارتفاع ۱ سانتی متری كه قبلا آن راچرب كردهاید بریزید. در مرحله آخر ظرف را باحرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید بپزد، تازمانی كه سطح كیك طلایی رنگ شود. نكته قابلتوجه اینكه، قبل از خارج كردن كیك از قالب، ۵دقیقه صبر كنید تا خنك شود.
ارزش غذایی:
كالری:
۱۸۱ كیلوكالری
چربی:
۵/۳ گرم
كلسترول:
۳۳ میلیگرم
فیبر:
۰/۳ گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست