سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا

برنج مكزيکی با طعم پنير، پیشنهادی برای بچه های خوش اشتها


شهرزاد:خانواده به ویژه بچه‌ها همیشه از خوردن غذاهای متنوع استقبال می‌کنند. پخت غذاهای جدید هم شما را سرحال می آورد و هم یک غذای جدید به فهرست غذایی شما اضافه می‌کند. این بار هم یک غذای جدید به شما معرفی می‌کنیم.  

       

مواد لازم برای 4 نفر

آب مرغ غليظ: یک و یک سوم فنجان

سس غليظ سالسا: یک فنجان

برنج پخته كاملا زنده: دو فنجان

پنير موزارلای قطعه قطعه شده: 120 گرم

برگ‌های جعفری: مقداری برای تزئين

نمک: به ميزان لازم

 

 

طرز تهيه

آب مرغ را با سس سالسا در شير داغ‌كن متوسطی مخلوط كرده و روی حرارت بگذاريد تا بجوشد. برنج و پنير را به آن اضافه كرده و هم بزنيد. سپس در ظرف را گذاشته و آن را پس از مدتی از روی حرارت برداريد و بگذاريد پنج دقيقه به همان حالت بماند. سپس آن‌قدر غذا را به هم بزنيد تا پنير آن كاملاً آب شود. می‌توانيد در پايان غذا را با برگ‌های جعفری تزئين كنيد.

 

 

مواد لازم برای سس سالسا

گوجه‌فرنگی: 450 گرم

روغن زيتون: دو قاشق غذاخوری

پيازچه خرد شده: دو قاشق غذاخوری

سير رنده شده: دو حبه

جعفری خرد شده: سه قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهيه

گوجه‌فرنگی‌ها را مدت یک دقيقه در آب جوش بيندازيد تا بتوانيد به راحتي پوست آن‌ها را بكنيد. سپس گوجه‌های پوست كنده را چهار قاچ كرده و در خردكن برقی بريزيد تا كاملاً به صورت پوره درآيد. حالا آنها را در شير داغ‌كنی ريخته و روغن زيتون، پيازچه و سير را به آن اضافه كرده و مخلوط كنيد. مخلوط را در ظرفی ريخته، در ظرف را ببنديد و روی حرارت متوسط بگذاريد تا بجوشد. بعد مدت پنج دقيقه بگذاريد سس با در باز بپزد. سپس آن را از روی حرارت برداشته و جعفری را با آن مخلوط كنيد.

با اين مقدار مواد یک و سه‌چهارم فنجان يا حدود 438 ميلی‌ليتر سس سالسا تهيه می‌شود.

اگر بخواهيد سس سالسا غليظ‌تر باشد،‌ بايد مدت زمان بيش‌تری روی حرارت بماند تا آب اضافی آن تبخير شود.

مدت‌زمان آماده سازی: پنج دقيقه

كل زمان مورد نياز: 15 دقيقه

 

 

اطلاعات تغذيه‌ای در مورد برنج مكزیکی با طعم پنير (برای هر نفر):

كالری:  290 کیلوکالری

سديم: هزار و 330 ميلی‌گرم

پروتئين: 12 گرم

آهن: 15درصد

چربی كل: هفت گرم

كربوهيدرات: 45 گرم

ويتامين آ: هشت درصد

چربی اشباع شده: چهار گرم

فيبر غذایی: یک گرم

ويتامين ث: شش درصد

كلسترول: 20 ميلی‌گرم

قند: پنج گرم

كلسيم: 15درصد