دوشنبه, ۱۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 3 March, 2025
پاپایا، میوه جوانسازی

پاپایا، از قرن ۱۵ به عنوان میوه مورد مصرف قرار گرفت. این میوه که بومی مکزیک و آمریکای مرکزی است، انواع متفاوتی دارد و در سراسر دنیا کشت می شود.
خواص:
- آنزیم موجود در آن به نام «پاپین» به هضم غذا کمک می کند.
- پاپایای رسیده از بروز یبوست پیشگیری می کند.
- پاپایا از حالت تهوع صبحگاهی و استفراغ پیشگیری می کند.
- خاصیت جوان سازی دارد و روند پیری را به تاخیر می اندازد.
- منبع غنی آنتی اکسیدان مانند کاروتن، ویتامین C، B، ماده معدنی، فیبر و... است که علاوه بر پیشگیری از سرطان روده بزرگ، سلامت سیستم قلبی عروقی را نیز تضمین می کند.
- فیبر موجود در آن میزان کلسترول را کاهش می دهد.
- برای بهبود زخم آن را مستقیم روی زخم بمالید.
- دانه های این میوه بیشتر از خود میوه، مغذی است.
- با تقویت کردن سیستم ایمنی، با بیماری هایی چون سرماخوردگی، آنفلوآنزا و عفونت گوش مقابله می کند.
- با مصرف روزی ۳ وعده پاپایا، خود را در برابر بیماری پیرچشمی محافظت کنید.
- مصرف منظم آن بدن را تقویت می کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست