دوشنبه, ۱۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 3 March, 2025
مجله ویستا

پاپایا، میوه جوانسازی


پاپایا، میوه جوانسازی

پاپایا، از قرن ۱۵ به عنوان میوه مورد مصرف قرار گرفت. این میوه که بومی مکزیک و آمریکای مرکزی است، انواع متفاوتی دارد و در سراسر دنیا کشت می شود.
▪ خواص:
- آنزیم موجود در آن به نام «پاپین» …

پاپایا، از قرن ۱۵ به عنوان میوه مورد مصرف قرار گرفت. این میوه که بومی مکزیک و آمریکای مرکزی است، انواع متفاوتی دارد و در سراسر دنیا کشت می شود.

خواص:

- آنزیم موجود در آن به نام «پاپین» به هضم غذا کمک می کند.

- پاپایای رسیده از بروز یبوست پیشگیری می کند.

- پاپایا از حالت تهوع صبحگاهی و استفراغ پیشگیری می کند.

- خاصیت جوان سازی دارد و روند پیری را به تاخیر می اندازد.

- منبع غنی آنتی اکسیدان مانند کاروتن، ویتامین C، B، ماده معدنی، فیبر و... است که علاوه بر پیشگیری از سرطان روده بزرگ، سلامت سیستم قلبی عروقی را نیز تضمین می کند.

- فیبر موجود در آن میزان کلسترول را کاهش می دهد.

- برای بهبود زخم آن را مستقیم روی زخم بمالید.

- دانه های این میوه بیشتر از خود میوه، مغذی است.

- با تقویت کردن سیستم ایمنی، با بیماری هایی چون سرماخوردگی، آنفلوآنزا و عفونت گوش مقابله می کند.

- با مصرف روزی ۳ وعده پاپایا، خود را در برابر بیماری پیرچشمی محافظت کنید.

- مصرف منظم آن بدن را تقویت می کند.