چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

پیراشکی لهستانی


پیراشکی لهستانی

● مواد لازم برای خمیر
۱) ۴ فنجان آرد
۲) ۲ عدد تخم مرغ
۳) نصف پیمانه ماست چکیده
۴) یک قاشق مرباخوری نمک
۵) نصف پیمانه آب ولرم آرد، تخم مرغ، ماست چکیده و نمک را مخلوط و آب را کم کم اضافه …

مواد لازم برای خمیر

۱) ۴ فنجان آرد

۲) ۲ عدد تخم مرغ

۳) نصف پیمانه ماست چکیده

۴) یک قاشق مرباخوری نمک

۵) نصف پیمانه آب ولرم آرد، تخم مرغ، ماست چکیده و نمک را مخلوط و آب را کم کم اضافه کنید تا مایه کش بیاید. سپس بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.

مواد داخل پیراشکی

۱) ۳ عدد سیب زمینی متوسط آب پز و له شده

۲) یک عدد پیاز ریز و تفت داده شده

۳) نمک و فلفل به اندازه کافی .مواد را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۴)خمیر را به ۳ قسمت تقسیم کنید و هر کدام را به ضخامت کم پهن کنید و به دلخواه برش های گرد بزنید. در وسط هر برش یک قاشق مرباخوری مواد داخل پیراشکی بریزید و لبه های آن را به هم فشار دهید و در یک قابلمه پر از آب جوش، یک عدد گالینابلانکای مرغ و کمی روغن بریزید و بگذارید به مدت چند دقیقه بجوشد. مراقب باشید پیراشکی ها از هم باز نشود.

۵) مواد را روی صافی قرار دهید و پس از کمی تفت دادن در مقدار کمی روغن با هر نوع سس و یا ماست چکیده سرو کنید.