یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا

مربای زرشک تازه


مربای زرشک تازه

فصل، فصل زرشک است. در مغازه‌ها، زرشک‌های خوش‌رنگ از داخل ظروف شیشه‌ای توجه مشتری‌ها و بویژه خانم‌ها را جلب می‌کند.
به یقین صبح‌های زمستانی، در کنار نان تازه و کره، یک مربای …

فصل، فصل زرشک است. در مغازه‌ها، زرشک‌های خوش‌رنگ از داخل ظروف شیشه‌ای توجه مشتری‌ها و بویژه خانم‌ها را جلب می‌کند.

به یقین صبح‌های زمستانی، در کنار نان تازه و کره، یک مربای خوش‌عطر و رنگ حسابی می‌چسبد. پس اگر اهل مرباهای آماده نیستید همین امروز دست به کار شوید و این مواد را تهیه کنید.

زرشک: تازه نیم‌کیلو، شکر: ۷۰۰ گرم، وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری و آب به میزان لازم.

طرز تهیه: زرشک‌ها را تمیز کرده و سپس با آب سرد یکبار شست‌وشو دهید و بعد آنها را درون یک کاسه ریخته و روی آن آب سرد بریزید​ تا روی تمام زرشک‌ها را آب بگیرد. اجازه دهید زرشک‌ها یکی دو ساعت داخل آب بماند تا کاملا تمیز شود. سپس زرشک‌ها را داخل آبکش بریزید و بعد از این‌که آب آن گرفته شد، نیمی از شکر را لابه‌لای زرشک‌ها ریخته و ظرف آن را به مدت هفت ساعت درون یخچال بگذارید تا هم زرشک آب بیندازد و هم طعم شیرین شکر به خورد زرشک‌ها برود.

بقیه شکرها را با مقداری آب روی شعله بگذارید تا جوش بیاید و بعد از چند بار به‌هم زدن وقتی شربت قوام آمد، زرشک‌های درون یخچال را بیرون آورده و داخل شربت بریزید. در این مرحله دیگر مربا را به هم نزنید، زیرا هم تیره می‌شود و هم زرشک‌ها له‌شده و شکل خود را از دست خواهد داد. برای ‌هم‌زدن مربا در این مرحله دسته‌های قابلمه را گرفته و کمی آن را تکان دهید تا مربا مخلوط شود. بعد از این‌که زرشک‌ها پخته شد و مربا کاملا قوام آمد. وانیل را اضافه کرده و زیر ظرف را خاموش کنید و بگذارید تا مربا سرد شود. سپس آن را در شیشه بریزید و درون یخچال بگذارید. این مربا بعد از چند روز قابل مصرف و نوش‌جان کردن است.