چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

سیب زمینی کاراملی، پیش غذای شیرین و آبدار


سیب زمینی کاراملی، پیش غذای شیرین و آبدار

سیب زمینی ریز کاراملی کنار یک وعده غذای اصلی سرو می شود چرا که شیرین, آبدار و بسیار خوشمزه است.

سیب زمینی ریز کاراملی کنار یک وعده غذای اصلی سرو می شود چرا که شیرین, آبدار و بسیار خوشمزه است.

مواد لازم:

سیب زمینی تازه , با پوست و خوب شسته شده : 675 گرم

شکر قهوه ای : 4 قاشق غذاخوری

کره : 60 گرم

آب پرتقال : 1 قاشق غذاخوری

گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده : 1 قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .

2. شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی , روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید .

3. آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره , مواد را مرتب هم بزنید .

4. سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید . آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود.

5. جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید.

6. سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده نمایید و در آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو جهت تزیین استفاده نمایید.