شنبه, ۱۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 8 June, 2024
مجله ویستا

خورش مرغ و ماست


خورش مرغ و ماست

● مواد لازم برای شش نفر
▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ چهار فنجان و نیم پیاز خرد شده
▪ پنج فنجان فلفل دلمه قرمز خرد شده
▪ یک قاشق مرباخوری فلفل شیرین
▪ دو حبه سیر خرد شده
▪ یک قاشق …

مواد لازم برای شش نفر

دو قاشق مرباخوری روغن زیتون

چهار فنجان و نیم پیاز خرد شده

پنج فنجان فلفل دلمه قرمز خرد شده

یک قاشق مرباخوری فلفل شیرین

دو حبه سیر خرد شده

یک قاشق مرباخوری فلفل قرمز تند

۲۵۰ گرم آب گوجه فرنگی رنده شده

سه عدد سینه مرغ خرد شده

یک قاشق مرباخوری آب لیموشیرین

۱۲۰ گرم قارچ خرد شده

چهار قاشق مرباخوری نشاسته ذرت

یک و یک سوم فنجان ماست بدون چربی

زمان تهیه:

۲۰ دقیقه

زمان پخت:

۲۵ دقیقه

طرز تهیه

روی شعله ملایم گاز تابه ای را قرار دهید.

سپس روغن را در آن بریزید و پیاز و فلفل دلمه خرد شده را به آن اضافه کرده و برای هفت دقیقه تفت دهید تا پیاز و فلفل دلمه نرم شود.

سپس سیر خرد شده را به مواد اضافه کرده و برای ۳۰ ثانیه مواد را به هم بزنید.

در قابلمه ای آب لیمو، فلفل، گوشت مرغ خرد شده و آب گوجه را اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد برای ۳۰ دقیقه با هم بپزد و آب گوجه کاملاً برچیده شود.

سپس قارچ را به آن اضافه کرده و در قابلمه را برای پنج دقیقه بگذارید، سپس مواد درون تابه را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

حالا ماست و ذرت را به آرامی به مواد اضافه کرده و پس از دو دقیقه حرارت دیدن، خورش آماده است.

این خورش را می شود با برنج سرو کرد.

[مینا تنهایی]