پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

کیک موکا


کیک موکا

● مواد لازم:
کره:۲۰۰گرم
شکلات تلخ خرد شده: ۲۰۰ گرم
قهوه فوری: یک قاشق غذاخوری حل شده در ۲ قاشق غذاخوری آب داغ
آرد: ۵۰گرم
پودر بادام: ۵۰گرم
تخم مرغ: ۵عدد
شکر (ترجیحاً قهوه ای) ۷۵ گرم
پودر …

مواد لازم:

کره:۲۰۰گرم

شکلات تلخ خرد شده: ۲۰۰ گرم

قهوه فوری: یک قاشق غذاخوری حل شده در ۲ قاشق غذاخوری آب داغ

آرد: ۵۰گرم

پودر بادام: ۵۰گرم

تخم مرغ: ۵عدد

شکر (ترجیحاً قهوه ای) ۷۵ گرم

پودر قند: ۱۰۰ گرم

پودر کاکائو الک شده: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

کره، شکلات و قهوه را به سبک بن ماری ذوب کنید.

آرد را الک و بادام را با آن مخلوط کنید و کنار بگذارید.

سفیده را از زرده جدا کنید. زرده را با شکر هم بزنید تا خامه مانند شود. شکلات ذوب شده را به آرامی به مواد اضافه کنید.

سفیده را با پودر قند هم بزنید تا شکل بگیرد.

مخلوط آرد، سپس سفیده تخم مرغ را به مخلوط شکلات اضافه کنید. مایه کیک را در قالب ۲۰ سانتی چرب شده بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.

خلال دندان را وسط کیک فرو ببرید؛ کیک باید کمی چسبناک باشد. پس از خشک شدن و قبل از سرو، کمی پودر کاکائو روی آن بپاشید.