پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
اضافه کردن مو (اکستِنشن)
دیگر هیچکس غم و غصه موهای کم پشتاش را نمی خورد؛ حدود ۱۰سالی است که اضافه کردن مو (اکستنشن) در لابهلای موهای طبیعی باب شده.
البته بیش از ۳۵ سال از همگانی شدن این فرایند زیبایی می گذرد.
در این روش، دستههای باریک موهای طبیعی یا مصنوعی از جنس نایلون، لابهلای موهای خودتان اضافه میشود. بعضی ها از این روش برای بلندتر کردن موها و برخی برای پُرپشت نشان دادن آنها استفاده میکنند.
البته میتوانید رنگ این موهای اضافی را متفاوت از موهای طبیعی خودتان انتخاب کنید تا بهعنوان هایلایت یا مش استفاده شوند.
این موها اگر جنس مناسبی داشته و توسط یک متخصص، لابهلای موهای طبیعی اضافه شوند، کاملا با موهای طبیعی مخلوط شده و غیرقابل تشخیص خواهند بود. همچنین مشورت با یک متخصص پوست، در زیبایی و سلامت بعدی موها و پوست سر مؤثر است.
یکی از سادهترین روشهای اکستنشن، به این ترتیب است که ابتدا یک دسته ی باریک از موهای شما جدا شده و کمی بالاتر از ریشه موها، محلول چسبناک خاصی مالیده میشود و یک دسته ی باریک از موهای اکستنشن روی آن قرار میگیرد.
به وسیله گیره یا انبرک ویژهای، این موها به هم فشرده شده و حرارت انبرک، چسب را ذوب کرده و موهای مصنوعی به موهای طبیعی میچسبند.
این روش به اتصال حرارتی معروف است. البته علاوه بر این روش، با کلیپس و نخ نیز میتوان موهای مصنوعی را به موهای طبیعی متصل کرد. فراموش نکنید که اضافه کردن مو، حتما باید به وسیله یک فرد آموزشدیده و باتجربه انجام شود.
شما میتوانید طول موهایتان را حداکثر ۲۶ یا ۳۰ سانتیمتر بلند کنید. به این نکته توجه کنید که هر چه طول موهای مصنوعی و مقدار آنها بیشتر باشد، فشار بیشتری به پوست سرتان می آید، چون وزن این موها زیاد خواهد شد.
فشار زیاد ممکن است باعث آسیب و ریزش موهای طبیعی و کمپشت شدن آنها شود. بهترین طول موی اضافه شده برای خانمی که قد متوسطی دارد، ۲۲سانتیمتر یا کوتاهتر از آن است.
موهای مصنوعی را درست مانند موهای طبیعی میتوانید بشویید و نرمکننده به آنها بزنید. شامپوها و لوسیونهای خاصی برای موهای اضافی در بازار موجود است که از آنها میتوانید در هنگام خواب، شنا و... برای زیبایی و حفاظت بیشتر موها استفاده کنید.
بیشتر اکستنشنها حدود ۳ تا ۴ ماه لابهلای موهای شما دوام میآورند. البته دوام این موها بستگی به نظر فرد و نحوه مراقبت از آنها دارد.
اگر بخواهید بدانید که این موها پس از چه مدت از کف سر فاصله میگیرند، باید گفت که سرعت رشد موها در ماه، تقریبا حدود ۵۲/۱سانتیمتر و در سال حدود ۱۵سانتیمتر است. هر چه سن شما بیشتر باشد، سرعت رشد موهایتان کاهش مییابد، بنابراین موها دیرتر از کف سر شما فاصله میگیرند.
مضرات موهای مصنوعی:
بعضی افراد نیز به دلیل کشش زیاد موها دچار سردرد میشوند. گاهی چسب یا خود این موهای مصنوعی، موجب ایجاد حساسیت در پوستسر خواهند شد.
مطلب آخر اینکه اگر بخواهید یک باره موهایتان را بلند کنید و همیشه آنها را به همان شکل نگه دارید، باید منتظر آسیب آنها باشید، ولی استفاده از موهای اضافی، برای مدت کوتاه و فقط چند سانتیمتر بلندتر، خطرات و مشکلات کمتری را در پی دارد.
یادتان باشد:
۱) موها را با یک برس بسیار نرم و مرحله به مرحله از پایین به بالا شانه کنید.
۲) هنگام خوابیدن باید موهای خود را در بالای سرتان جمع کنید. قرار دادن این موها در زیر سر، موجب نامرتب شدن و گره خوردنشان به یکدیگر خواهد شد.
۳) موهای اضافه را نباید خودتان در خانه رنگ کنید.
۴) برای جلوگیری از درهم پیچیدگی موها، همواره دست خود را به داخل حاشیه موهای اضافه شده برده و به سمت پایین بکشید.
۵) از تافت و سایر حالتدهندههای حاوی سیلیکون برای موهای اضافه شده استفاده نکنید. این کار باعث میشود که موها از محل اتصال خود جدا شوند.
ستاره سمائی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست