دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
با غذاهای ارگانیک آشنا شویم
امروزه به دلیل افزایش جمعیت، مساله تامین غذا یکی از چالشهای مهم دولتمردان است و در حال حاضر در تمام دنیا برای پیشگیری از خطرات احتمالی ناشی از آفتزدگی و بیماری محصولات کشاورزی و دامی از انواع کودهای شیمیایی، سموم کلره و فسفره و آنتیبیوتیک استفاده میشود.
در برخی از موارد استفاده بیش از حد این مواد شیمیایی میتواند با عوارضی مانند اختلال در کارایی قلب و بروز اشکال در سیستم خونرسانی بدن، اختلال در هضم غذا و کارکرد دستگاه گوارش، ابتلا به پارکینسون و پوکی استخوان، بروز نقصهای ژنتیکی، تولد نوزادانی با وزن کم و افزایش سقط جنین و اختلالات هورمونی، سلامت افراد به ویژه کودکان و مادران باردار را با خطر مواجه کند.
گاهی استفاده از انواع سموم یا اصلاحات ژنتیکی تنها برای داشتن ظاهر زیبا و یا نگهداری برای مدت طولانی صورت میگیرد که این اقدامات نه تنها سودی برای مصرف کننده ندارد بلکه عوارض جبران ناپذیری را نیز سبب خواهد شد.
به همین دلیل است که محققان بر تولید گسترده محصولات غذایی ارگانیک و استفاده از این مواد غذایی تاکید دارند تا علاوه بر داشتن ارزش غذایی بالا، از هر گونه ماده شیمیایی مضر نیز عاری باشند.
در حال حاضر محصولات غذایی ارگانیک شامل انواع میوهها، سبزیها، غلات، حبوبات، گوشت گاو و گوسفند، شیر، گوشت مرغ و تخممرغ، عسل و دهها محصول کشاورزی و دامی در سراسر دنیا به شکل ارگانیک تولید میشود که البته این محصولات گرانتر از محصولات مشابه خود هستند.
چگونه در خانه محصولات ارگانیک (طبیعی) داشته باشیم
یکی از توصیههای مهم و کاربردی کارشناسان استفاده از محصولات ارگانیکی است که به راحتی و بدون افزایش بار مالی میتوان آنها را تهیه کرد. به عنوان مثال سبزیکاری در مناطق شهری علاوه بر اینکه به زیبایی شهر و همچنین به تازه شدن هوا کمک میکند میتواند سرگرمی خوبی برای کودکان باشد و حس مسوولیتپذیری را نیز در آنها تقویت کند.
همچنین میتوان در فضاهای کوچک حتی در آپارتمان برخی از این محصولات را پرورش داده و برای مصرف خود و خانواده از آن استفاده کرد. تهیه یک گلدان کوچک که برخی سبزیها مانند جعفری، گشنیز، تره و یا هر سبزی که خود تمایل داشته باشید میتواند شما را به اهداف نهایی که دریافت محصول ارگانیک است، برساند.
در مناطق روستایی نیز استفاده از گوشت مرغ و همچنین تخممرغهای به دست آمده از مرغهایی که در فضای باز پرورش مییابند، میتواند از بهترین غذاهای طبیعی و ارگانیک باشد.
همچنین میتوان در مهدهای کودک و در مدارس فضای مناسبی را برای تهیه باغچههای سبزی کاری در نظر گرفت و از محصولات آن برای تغذیه در وعده اصلی و یا میان وعده و همچنین ترویج فرهنگ مصرف سبزی و استفاده از سبزی تازه بهره برد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب نمایشگاه کتاب صادق زیباکلام مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس دوازدهم دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی
هواشناسی حج تمتع بارش باران قتل سیل تهران شهرداری تهران زلزله سازمان هواشناسی وزارت بهداشت سلامت پلیس
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا خودرو بازار خودرو سایپا گاز حقوق بازنشستگان بانک مرکزی ایران خودرو چین بورس
نمایشگاه کتاب تهران سالار عقیلی کتاب سینمای ایران تئاتر تلویزیون رضا عطاران دفاع مقدس نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سینما سریال
آیفون فناوری کره زمین
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه حماس آمریکا روسیه افغانستان رفح نوار غزه اوکراین
فوتبال استقلال مهدی طارمی پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید هوادار لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران بازی سپاهان
هوش مصنوعی شفق قطبی نوآوری ناسا طوفان خورشیدی خورشید ایلان ماسک تبلیغات اپل
تجهیزات پزشکی رژیم غذایی دیابت درمان ناباروری بارداری فشار خون زایمان توت فرنگی