شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

کلوچه موزی


کلوچه موزی

● مواد لازم:
▪ کره نرم- نصف پیمانه
▪ شکر- یک پیمانه
▪ تخم مرغ- یک عدد
▪ موز له شده- یک پیمانه
▪ جوش شیرین- کمتر از یک قاشق مرباخوری
▪ آرد- ۲ پیمانه
▪ نمک- کمی
▪ پودر دارچین، پودر جوزهندی، …

مواد لازم:

کره نرم- نصف پیمانه

شکر- یک پیمانه

تخم مرغ- یک عدد

موز له شده- یک پیمانه

جوش شیرین- کمتر از یک قاشق مرباخوری

آرد- ۲ پیمانه

نمک- کمی

پودر دارچین، پودر جوزهندی، پودر میخک- از هر یک نصف قاشق مرباخوری

گردو- یک پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره و شکر را هم بزنید تا نرم شود. تخم مرغ را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. در ظرفی موز له شده و جوش شیرین را مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۲ دقیقه بماند. جوش شیرین با اسید موجود در موز واکنش انجام می دهد که باعث پف کردن کلوچه می شود. مایه موز را با مایه کره مخلوط کنید. آرد، نمک و ادویه را الک و به مخلوط کره و موز اضافه کنید. گردو را به مایه کلوچه اضافه کنید و با قاشق حدود ۳۰ قسمت روی سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید و به مدت ۱۱ تا ۱۳ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم موز:

کالری -۱۰۳

پروتئین- ۱.۰۹ گرم

چربی- ۰.۳۳ گرم

کربوهیدرات- ۲۲.۸۴ گرم

قند- ۱۲.۲۳ گرم

کلسیم- ۵ میلی گرم

آهن - ۰.۲۶ میلی گرم

پتاسیم- ۳۵۸ میلی گرم