شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
رابطه تان را به آزمایشگاه بیاورید
نظرتان درباره این جملات چیست؟ با درست و نادرست پاسخ بدهید و بعد پاسخهایتان را با پاسخهای درست مقایسه کنید.
۱) اگر نامزد یا همسرتان عاشقتان باشد، پس باید بداند چه احساسی دارید.
درست نادرست
۲) غیرت و حسادت نشانهای از عشق است.
درست نادرست
۳) عشق واقعی یعنی باید تنها فکر و ذکرتان او باشد.
درست نادرست
۴) بهترین روش حل مشاجره این است که زمان دعوا، تسلیم شوید و عقبنشینی کنید.
درست نادرست
۵) در رابطه زناشویی مهم است که هر دو زوج علاقهمندیها و تفریحات یکسان و مشترک داشته باشند.
درست نادرست
۶) اعتماد، مهمترین بخش یک رابطه است.
درست نادرست
۷) اینکه در طول رابطه سعی کنید طرف مقابل را آنطور که خودتان میخواهید تغییر دهید، کار درست و قابل قبولی است.
درست نادرست
۸)یک رابطه عاطفی سالم بر پایه یک جذابیت فیزیکی قوی استوار است.
درست نادرست
۹) این حق را دارید که گاهی «نه» بگویید، بدون اینکه احساس گناه کنید. درست نادرست
۱۰) طبیعی است که وقتی برای مدتی نبودید، همسرتان از شما، برای داشتن رابطه زناشویی بیشتر، متوقع باشد.
درست نادرست
حالا پاسخهای درست را ببینید و بررسی کنید به چند سوال پاسخ درست دادهاید.
۱) نادرست. هیچ کس نمیتواند ذهن کسی را بخواند. اینکه تصور کنید هر چیزی را که همسرتان به آن فکر میکند، میدانید، میتواند خطرناک باشد و منجر به سوء برداشت شود.
۲)نادرست. حسادت اغلب از فقدان عزت نفس و حس ناامنی سرچشمه میگیرد و ممکن است منجر به سلطهجویی و انحصارطلبی شود. نیاز همیشگی به دانستن اینکه طرف در هر لحظه کجاست و دقیقا چه میکند، نشاندهنده بیاعتمادی و بیاحترامی یک زوج است.
۳) نادرست. وقتی یک رابطه عاطفی را شروع میکنید، باید بتوانید در کنار آن به دیگر بخشهای زندگیتان هم ادامه دهید. عشق واقعی به انسان اجازه میدهد به عنوان یک فرد مستقل و مبتکر به روند تکاملش در زندگی ادامه دهد، از رابطه عاطفیاش لذت ببرد و در عین حال به دیگر حوزههای زندگیاش مثل کار، خانواده، تحصیل، دوستان و ...، بپردازد.
۴)نادرست. این خیلی مهم است که واضح و روشن راجع به مشکلاتتان بحث کنید، چه بسا که در نتیجه همین بحثها، یک راهحل عادلانه مورد قبول هر دو طرف خلق شود. چنین بحث و گفتوگویی مستلزم یک گفت و شنود دوطرفه است، هر دو طرف باید قادر باشند افکار منفیشان را در قالب یک ارتباط سازنده و بیمحابا مطرح کنند.
۵) نادرست. در مورد یک چنین ایدهای، همسران میتوانند گفتوگویی دوستانه داشته باشند و نظر هم را جویا شوند، ولی لازم نیست تمام علایقشان مشترک باشد. یک رابطه عاطفی سالم زمانی ایجاد میشود که هر یک از زوجها، بتواند بین فعالیتهایی که با همسرش انجام میدهد و آنهایی که بدون او انجام میدهد، تعادل برقرار کند.
۶) درست. در یک رابطه سالم، هر دو طرف به هم اعتماد دارند و احترام میگذارند. زمانی که اعتماد از بین برود، به سختی میشود رابطه را حفظ کرد.
۷) نادرست. اینکه سعی کنید همسرتان را تغییر دهید یا به خاطر او، تغییرات شدید و اساسی در خودتان ایجاد کنید، میتواند علامت سوءاستفاده باشد. رابطه سالم زمانی شکل میگیرد که فرد، طرف مقابل را با تمام خوبیها و بدیهایش میپذیرد؛ بیآنکه تلاشی در تغییر او کند.
۸) نادرست. جذابیت جنسی تنها بخش کوچکی از یک رابطه خوب است. دیگر جنبههای مثبت یک رابطه شامل صداقت، اعتماد، احترام، ارتباط متقابل، شوخ طبعی، آزادی و صبوری است.
۹) درست. هیچ کس نباید به دلیل «نه» گفتن احساس گناه کند. عزت نفس سالم، خودباوری و داشتن دلایل منطقی برای گفتن «نه» کمک میکند تا کمتر احساس گناه کنید. برای داشتن یک ارتباط بیمحابا و جسورانه تمرین کنید؛ این کار کمک میکند بتوانید در مواقع ضروری «نه» بگویید.
۱۰) نادرست. همسرتان هرگز نباید در مورد داشتن رابطه زناشویی از شما توقعات غیرطبیعی باشد. هرکسی در این مورد قابلیتها و محدودیتهای خودش را دارد که همسرش وظیفه دارد به آنها احترام بگذارد. اینکه شخص بتواند وقتی به هر دلیل آمادگی ندارد، با امنیت به همسرش در این خصوص «نه» بگوید، شاهکلید داشتن یک رابطه سالم است.
منبع: healthandwellness.utoronto.ca
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست