سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
کدبانوگری
- برای جلوگیری از کپک زدن پنیر، چند حبه قند در ظرف آن بیندازید و درش را ببندید.
- اگر پنیر شما خشک شد، آن را ۲۴ ساعت در دوغ یا آب ماست قرار دهید.
- اگر شیر شما ترش شد به آن مقداری آبلیمو اضافه کنید و بجوشانید، سپس درون دستمالی بریزید و از آن پنیر تهیه کنید.
- برای اطمینان از خالص بودن شیر یک سوزن تمیز داخل آن بزنید، اگر یک قطره شیر به سوزن بچسبد، شیر خالص است.
- برای بریدن پنیر از نخ دندان یا نخ پلاستیکی استفاده کنید تا خرد نشود.
- کره را حتما در جا کره ای در دار قرار دهید تا تند نشود.
- مایه ماست ترش شده را در یک دستمال بریزید تا آب آن خارج شود، حال اگر با آن شیر را مایه بزنید، ماست شیرینی به دست خواهید آورد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران شهادت بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی
تهران کنکور هواشناسی شهرداری تهران شورای شهر تهران تعطیلی مدارس هلال احمر قوه قضاییه پلیس سیل بارش باران آموزش و پرورش
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا یارانه بورس خودرو دلار بازار خودرو سایپا حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازنشستگان
شهادت رئیس جمهور داریوش ارجمند پیام تسلیت تلویزیون لیلا حاتمی سینمای ایران آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینما شعر زری خوشکام رسانه ملی نمایشگاه کتاب
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان دانشگاه پیام نور تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی اسرائیل ترکیه امیرعبداللهیان روسیه غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیورپول لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی رئال مادرید منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت تبلیغات گوگل سامسونگ موبایل اپل اینترنت آیفون فناوری
رژیم غذایی آلزایمر طول عمر سلامت روان کاهش وزن افسردگی مغز انسان