سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کدبانوگری


کدبانوگری

- برای جلوگیری از کپک زدن پنیر، چند حبه قند در ظرف آن بیندازید و درش را ببندید.
- اگر پنیر شما خشک شد، آن را ۲۴ ساعت در دوغ یا آب ماست قرار دهید.
- اگر شیر شما ترش شد به آن مقداری آبلیمو …

- برای جلوگیری از کپک زدن پنیر، چند حبه قند در ظرف آن بیندازید و درش را ببندید.

- اگر پنیر شما خشک شد، آن را ۲۴ ساعت در دوغ یا آب ماست قرار دهید.

- اگر شیر شما ترش شد به آن مقداری آبلیمو اضافه کنید و بجوشانید، سپس درون دستمالی بریزید و از آن پنیر تهیه کنید.

- برای اطمینان از خالص بودن شیر یک سوزن تمیز داخل آن بزنید، اگر یک قطره شیر به سوزن بچسبد، شیر خالص است.

- برای بریدن پنیر از نخ دندان یا نخ پلاستیکی استفاده کنید تا خرد نشود.

- کره را حتما در جا کره ای در دار قرار دهید تا تند نشود.

- مایه ماست ترش شده را در یک دستمال بریزید تا آب آن خارج شود، حال اگر با آن شیر را مایه بزنید، ماست شیرینی به دست خواهید آورد.