یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

خوراک میگو ایتالیایی


خوراک میگو ایتالیایی

● مواد لازم
▪ میگو ۱ کیلو
▪ تخم مرغ ۳ عدد
▪ گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم
▪ خامه ۱۵۰ گرم
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
▪ ماءالشعیر ۱ عدد
▪ پیاز متوسط ۱ عع
▪ سیر ۳ حبه
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
● …

مواد لازم

میگو ۱ کیلو

تخم مرغ ۳ عدد

گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم

خامه ۱۵۰ گرم

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

ماءالشعیر ۱ عدد

پیاز متوسط ۱ عع

سیر ۳ حبه

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

پس از اینکه میگو ها رو تمییز کردیم آن را درون ظرف محتوی ماءالشعیر ۱۲ساعت میخوابانیم..گوجه ها را رنده کرده و داخل ماهیتابه میریزیم و یک قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه میکنیم.وقتی آب گوجه کشیده شد تخم مرغ را در ظرفی جدا شکسته و خوب هم میزنیمو به مواد اضافه میکنیم و در آخر خامه را با آن مخلوط کرده و مواد را کنار میگذاریم.

سپس سیر و پیار را خرد کرده در روغن زیتون سرخ میکنیم و و قتی طلایی شد میگو را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم .سپس در ظرفی پهن میگورا کشیده و سسی را که از قبل تهیه کرده ایم را روی آن پخش میکنیم.

ماءالشعیر هم باعث تردی میگو میشه هم بهش مزه میده و به نظر من بوی زخمش رو هم میگیره.

http://gourmand.blogfa.com/۸۶۰۶.aspx



همچنین مشاهده کنید