پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

شامی با سبزی


شامی با سبزی

● مواد لازم:
▪ گوشت مغزران بی استخوان گوسفندی= نیم کیلو
▪ سبزی شامل: جعفری، تره، گشنیز، نعناع و ترخان= ۷۵۰گرم
▪ تخم مرغ =۴-۳ عدد
▪ پیاز متوسط= ۲عدد
▪ ما ست= ۱قاشق سوپخوری
▪ جوش شیرین=۱ …

مواد لازم:

گوشت مغزران بی استخوان گوسفندی= نیم کیلو

سبزی شامل:

جعفری، تره، گشنیز، نعناع و ترخان= ۷۵۰گرم

تخم مرغ =۴-۳ عدد

پیاز متوسط= ۲عدد

ما ست= ۱قاشق سوپخوری

جوش شیرین=۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل=به مقدار کافی

طرزتهیه:

گوشت را با پیاز و ۲ لیوان آب می گذاریم با شعله ملایم پخته شود. سبزی خرد شده را به گوشت تقریباً پخته اضافه می کنیم تا سبزی همراه با گوشت پخته و آب آنها کشیده شود. مخلوط گوشت و سبزی را پس از کمی خنک شدن چرخ می کنیم. سپس تخم مرغ ، ماست ، جوش شیرین ، نمک و فلفل را به مایه گوشت اضافه کرده و مایه شامی را خوب ورز می دهیم تا مایه خاصیت چسبندگی پیدا کند. بعد خمیر را به شکل گلوله های کوچک در آورده ، سپس آنها را در کف دست پهن کرده و در روغن تقریباً زیاد سرخ می کنیم و در دیس می چینیم و دور دیس را با گوجه فرنگی و سبزیجات تزیین می کنیم.