سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

قارچ سوخاری فلورانسی


قارچ سوخاری فلورانسی

● مواد لازم
▪ قارچ: نیم کیلو
▪ آرد سوخاری: نیم پیمانه
▪ تخم مرغ: یک عدد
▪ شیر: یک قاشق غذاخوری
▪ نمک: نیم قاشق چای خوری
▪ روغن زیتون: به مقدار لا زم
● دستورالعمل تهیه
قارچ ها را به خوبی …

مواد لازم

قارچ:

نیم کیلو

آرد سوخاری:

نیم پیمانه

تخم مرغ:

یک عدد

شیر:

یک قاشق غذاخوری

نمک:

نیم قاشق چای خوری

روغن زیتون:

به مقدار لا زم

دستورالعمل تهیه

قارچ ها را به خوبی شسته و می گذاریم خشک شوند و در آرد می غلتانیم. تخم مرغ را به آرامی زده و شیر و نمک را به آن افزوده و به هم می زنیم. قارچ های پوشیده از آرد را در مخلوط شیر و تخم مرغ می گذاریم و در روغن زیتون داغ شده در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن ها قهوه ای شود، قارچ ها را داغ سرو کنید.