سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کلوچه های کدو و لیمو


کلوچه های کدو و لیمو

● مواد لازم:
▪ آرد: ۲ پیمانه
▪ بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
▪ نمک: کمی ( نوک قاشق مرباخوری )
▪ کره نرم: سه چهارم پیمانه
▪ شکر: سه چهارم پیمانه
▪ تخم مرغ: یک عدد
▪ پوست تازه لیمو: ۲ قاشق غذاخوری …

مواد لازم:

آرد:

۲ پیمانه

بکینگ پودر:

یک قاشق مرباخوری

نمک:

کمی ( نوک قاشق مرباخوری )

کره نرم:

سه چهارم پیمانه

شکر:

سه چهارم پیمانه

تخم مرغ:

یک عدد

پوست تازه لیمو:

۲ قاشق غذاخوری

کدوی رنده شده:

یک پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. کره و شکر را با هم بزنید تا نرم و سبک شود. تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود، در این مرحله پوست لیمو و کدوی رنده شده را اضافه و مخلوط کنید تا سبک و پفکی شود. از هم زدن بیش از حد خودداری کنید. با قاشق مواد را با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید و بگذارید به مدت ۱۶ دقیقه بپزد تا لبه های آن طلایی شود.