جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا

۹ خرداد: در شهر چه گذشت؟!


۹ خرداد: در شهر چه گذشت؟!

حتما شما هم شاهد این منظره بوده‌اید که راننده‌های خودرو‌های شخصی باری را روی سقف خودرو قرار داده و با یک دست آن را نگه‌می‌دارند تا از پرت شدن آن روی زمین جلوگیری کنند.
در این …

حتما شما هم شاهد این منظره بوده‌اید که راننده‌های خودرو‌های شخصی باری را روی سقف خودرو قرار داده و با یک دست آن را نگه‌می‌دارند تا از پرت شدن آن روی زمین جلوگیری کنند.

در این حالت تنها یک دست راننده برای رانندگی آزاد است و واضح است که در این صورت کنترل چندانی بر رانندگی نداشته و هر لحظه احتمال تصادف و حادثه‌ای تلخ وجود دارد.

یکی از کالا‌هایی که متاسفانه برخی از رانندگان برای حمل آن از خودروی شخصی استفاده می‌کنند، تشک تختخواب است. در این حالت راننده یک دستش را به تشک می‌گیرد و این احتمال وجود دارد که با یک ترمز کنترل تشک از دست او خارج شده و این بار روی خودرو‌های پشت سر افتاده و دید آنها را از بین ببرد.

با توجه به اینکه حمل بار با خودروی شخصی خلاف مقررات آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی است به همین دلیل از ماموران راهنمایی و رانندگی انتظار می‌رود با اینگونه موارد برخورد قاطع‌تری داشته باشند.

مشکلات آپارتمانی

در زندگی آپارتمان‌نشینی موارد مختلفی وجود دارد که همسایگان در صورتی که صبر زیادی نداشته باشند بر اثر آن با یکدیگر به مشاجره می‌پردازند که ترکیدگی لوله یا خرابی آسانسور هم یکی از این موارد است.

متاسفانه در برخی موارد همسایگان با ساکنان واحدی که لوله‌های کف آن دچار مشکل شده یا ساکنان طبقات بالاتر که بیشتر از آسانسور استفاده می‌کنند، درگیر شده و آنها را مسئول مشکلات ایجاد شده می‌دانند.

به این ترتیب به جای کمک به حل مشکل ، زمان زیادی صرف حل و فصل درگیری پیش آمده بین همسایگان می‌شود. بهتر است در این موارد بررسی و حل مشکل به دست مدیر ساختمان سپرده شود و از سوی دیگر همسایگان نیز تعامل بیشتری با یکدیگر داشته باشند تا به جای مشاجره و دامن زدن به اختلافات، مشکلی که دامنگیر اغلب اعضای ساختمان شده، هرچه سریع‌تر حل شود.

درد سر‌های شیشه‌ای‌

گاهی اوقات درد‌سر‌های ناشی از بانک هیچ ارتباطی به قطعی سیستم شتاب، پارتی‌بازی یا غیبت کارمندها ندارد. بلکه درد سر مراجعان بانک ناشی از آن است که شیشه‌ در‌های ورودی بانک به قدری تمیز است که کسی آنها را نمی‌بیند و با سر به آن برخورد می‌کند.

معمولا برای جلوگیری از این مشکل روی در‌ها یک ضربدر قرمز و شبرنگ نصب می‌کنند که شهروندان با شیشه‌ها برخورد نکنند. این در حالی است که در نبود این برچسب‌ها بسیاری از شهروندان به دردسر‌های بانکی مبتلا می‌شوند.

بسیاری از افرادی که دارای مشکلات بینایی نیز هستند بیش از دیگران قربانیان چنین سهل‌انگاری‌ها می‌شوند. علاوه بر این فقط بانک‌ها نیستند که ضربدر قرمز رنگ را فراموش می‌کنند و این معضل در بسیاری از مراکز و اداراتی که دارای در‌های شیشه‌ای هستند، مشاهده می‌شود.

پیراشکی‌ با گوشت ماموت

گویا برخی سمبوسه‌ها و پیراشکی‌ها که دستفروش‌ها در خیابان‌های شهر می‌فروشند با گوشت ماموت تهیه شده است. گوشت‌های داخل برخی از این محصولات به قدری مانده و قدیمی است که گمانی غیر از این برای مصرف‌کننده باقی نمی‌گذارد.

انواع پیراشکی‌هایی که آنها می‌فروشند نیز در روغن‌های چند روزه غوطه ور بوده و سرطان به خورد شهروندان می‌دهد. پیراشکی‌ها به قدری بیات و مانده هستند که مانند یک تکه لاستیک کش می‌آیند و در مضر بودن آنها هیچ شکی نیست.

تمامی این موارد به خوبی ثابت می‌کند که مسئولان بهداشتی باید به شیوه تهیه و فروش این محصولات توجه بیشتری داشته باشند. هر سال بسیاری از مراجعان مسمومی که به مراکز درمانی روی می‌آورند با خوردن پیراشکی و سمبوسه بیمار شده‌اند.

تمام اینها در حالی است که به روز‌های گرم سال نزدیک می‌شویم و آمار مسمومیت ناشی از گرما و فساد محصولات غذایی روز به روز بیشتر می‌شود. به همین دلیل نظارت بیشتر، خواست شهروندان است.