سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سوپ سیب و پنیر


سوپ سیب و پنیر

● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
▪ نصف فنجان پیاز خرد شده
▪ یک قاشق غذاخوری کره
▪ دو عدد سیب‌زمینی متوسط
▪ دو فنجان آب سیب
▪ یک دوم قاشق چایخوری آویشن
▪ یک دوم قاشق چایخوری نمک
▪ کمی …

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

نصف فنجان پیاز خرد شده

یک قاشق غذاخوری کره

دو عدد سیب‌زمینی متوسط

دو فنجان آب سیب

یک دوم قاشق چایخوری آویشن

یک دوم قاشق چایخوری نمک

کمی فلفل

یک عدد سیب

نصف فنجان شیر

دو قاشق غذاخوری آرد

۱۱۰ گرم پنیر چدار

چند ورقه سیب تازه

طرز تهیه

کره را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیازها را که از قبل خرد کرده‌اید درون کره داغ شده بریزید. در ظرف را بگذارید و صبر کنید تا پیازها کمی نرم شوند. سپس سیب‌زمینی، آب سیب، آویشن، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا برای ۱۵ دقیقه با هم بپزند. در یک ظرف کوچک شیر و آرد را با هم مخلوط کنید و به محتویات درون قابلمه اضافه کنید سپس پنیر را خرد کرده و به سوپ اضافه کنید. سیب تازه را خرد کرده و به سوپ اضافه کنید.

محتویات برای هر نفر

۳۵۲ کالری

۳۱ گرم چربی

۴۸ میلی‌گرم کلسترول

۵۲۱ میلی‌گرم سدیم

۳۲ گرم کربوهیدرات

۱۱۰ گرم قند

۴ گرم فیبر

۱۲ گرم پروتئین

۳۱ واحد ویتامین ث

۲۷ واحد کلسیم

۹ واحد آهن

نیلوفر عزیزی