شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا

برای وقتی که مهمان سرزده دارید


برای وقتی که مهمان سرزده دارید

بسته بندی‌های موادغذایی را فقط در زمانی که تصمیم دارید از آن‌ها استفاده کنید از فریزر خارج کنید و آن‌ها را برای طبخ آماده کنید زیرا موادی که از دمای انجماد خارج می‌شوند باید …

بسته بندی‌های موادغذایی را فقط در زمانی که تصمیم دارید از آن‌ها استفاده کنید از فریزر خارج کنید و آن‌ها را برای طبخ آماده کنید زیرا موادی که از دمای انجماد خارج می‌شوند باید بلافاصله مصرف شوند.

برای باز کردن انجماد میوه‌هـای خام و انواع شیرینی‌ها و خمیرهای مخصوص پختن شیرینی بهتر است آن‌ها را روی کابینت آشپزخانه به حال خود بگذارید تا یخ‌شان آب شوند.

یکی از روش‌های فوری برای از بین بردن انجماد بسته‌های موادغذایی فریزر قرار دادن آن‌ها در فر است. برای این منظور بسته را درون پوششی آلومینیومی بپیچید و آن را با حرارت بسیار کم برای ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید.

بسته بندی‌های انواع گوشت اعم از گوشت سفید و قرمز را درون ظرفی آب سرد قرار دهید تا در مدت زمان کوتاهی آب شود. استفاده از آب گرم به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

اگر گوشت برش داده شده مانند فیله یا شامی یا کتلت را درون فریزر نگه می‌دارید، برای خارج کردن آن‌ها از انجماد لازم نیست کاری انجام دهید آن‌ها را مستقیم به ماهیتابه یا قابلمه منتقل کنید.

برای باز کردن یخ سبزی‌ها که در فریزر نگهداری می‌کنید مانند اسفناج یا کرفس کافی است آن‌ها را در آب و مقدار اندکی نمک قرار دهید و اجازه دهید تا بجوشند.

سالم‌ترین شیوه برای از بین بردن انجماد موادغذایی آن است که این مواد را از فریزر خارج کرده و درون یخچال بگذاریم و پس از مدتی آن را به محیط بیرون هدایت کنیم. این روش به‌دلیل آن‌که به‌طور ناگهانی تغییر دما صورت نمی‌گیرد سالم‌ترین روش است که البته به وقت زیادی هم احتیاج دارد.

مجله زندگی ایده آل