شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

بیماری پسوریازیس


بیماری پسوریازیس

احتمالاً عوامل غذایی از جمله هضم ناقص پروتئین عامل بیماری پسوریازیس یا جرب است.

احتمالاً عوامل غذایی از جمله هضم ناقص پروتئین عامل بیماری پسوریازیس یا جرب است. چنان چه هضم ناقص انجام گیرد یا میزان جذب اسیدهای آمینه در روده ها ناکافی باشد، باکتری ها اسیدهای آمینه را به صورت ترکیبات سمی تجزیه می کنند.

تعدادی از سم ها نیز باعث بروز بیماری پسوریازیس می شود؛ به عنوان مثال تعدادی از اسیدهای آمینه سمی به نام پلی آمین ها در افراد مبتلا به پسوریازیس، بالاتر از سطح طبیعی است. این مواد سهم زیادی در تشکیل پلاک های پوستی دارد. پایین آمدن سطح پلی آمین ها در پوست و ادرار با بهبود بالینی این بیماری همراه است. بهترین راه جلوگیری از تشکیل بیش از حد پلی آمین ها مصرف کم پروتئین به ویژه از طریق غذاهای حیوانی و همزمان افزایش مصرف مواد فیبری است.