یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

کشک و بادمجان


کشک و بادمجان

● مواد لازم :
▪ بادمجان =۶ عدد
▪ پیاز =۴ عدد
▪ نعنا داغ =۲ قاشق غذا خوری
▪ مغز گردو =نصف لیوان
▪ کشک =یک لیوان
● طرز تهیه :
ابتدا بادمجانها را پوست کنده و به صورت عمودی برش میدهیم سپس بادمجانها …

مواد لازم :

بادمجان =۶ عدد

پیاز =۴ عدد

نعنا داغ =۲ قاشق غذا خوری

مغز گردو =نصف لیوان

کشک =یک لیوان

طرز تهیه :

ابتدا بادمجانها را پوست کنده و به صورت عمودی برش میدهیم سپس بادمجانها را نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم .پیازها را به صورت خلالی خرد کرده ودر روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود . نعنا را در باقیمانده روغن پیاز سرخ میکنیم و کنار می گذاریم .

بادمجانها را سرخ کرده سپس مقداری آب روی آن میریزیم تا ۱۵ دقیقه به آرامی بپزد و نرم شود . سپس آب اضافی آن را گرفته و با گوشتکوب بادمجانها را له میکنیم . بعد پیاز ، نعنا داغ ، گردو ،کشک ،نمک و فلفل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. سپس غذا را در ظرفی کشیده و با مقداری پیاز داغ ، کشک و نعناع تزئین می کنیم .