جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

خوراک با ریحان و پاستا


خوراک با ریحان و پاستا

● مواد لازم
▪ یک بسته ماکارونی
▪ دو تا سه عدد پیاز خرد شده
▪ سه عدد کدو
ی یک عدد بادمجان
▪ یک عدد فلفل قرمز و زرد دلمه ای خرد شده
▪ روغن زیتون
▪ کمی نمک و فلفل
▪ یک قاشق سرکه
پنیر پارمسان …

مواد لازم

یک بسته ماکارونی

دو تا سه عدد پیاز خرد شده

سه عدد کدو

ی یک عدد بادمجان

یک عدد فلفل قرمز و زرد دلمه ای خرد شده

روغن زیتون

کمی نمک و فلفل

یک قاشق سرکه

پنیر پارمسان یا مازارولا

برگ ریحان

زمان پخت:

۱۰ دقیقه

طرز تهیه

روغن را در تابه ای ریخته و کدوی خرد شده را در آن سرخ کنید. سپس بادمجان را از وسط نصف کرده و سرخ کنید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بپاشید.

فلفل دلمه ها را پس از کبابی کردن، خرد کنید. ماکارونی را در ظرف آب جوش ریخته و صبر کنید تا کاملاً پخته و نرم شود. سپس آن را در کاسه ای بریزید. روغن زیتون و پنیر پارمسان، برگ ریحان و سرکه را اضافه کرده و کدو و بادمجان له شده را به آن اضافه کنید و پس از مخلوط کردن سرو کنید.

[ماهرخ جواهری]