سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

ذرت پخته مكزیكی


● مواد لازم:
▪ ذرت پخته شده: ۳۰۰ گرم،
▪ كره: یك قاشق غذاخوری،
▪ سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری،
▪ پودر آویشن: یك قاشق چایخوری،
▪ آب لیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری، نمك و فلفل: به مقدار لازم.
● …

مواد لازم:

ذرت پخته شده:

۳۰۰ گرم،

كره:

یك قاشق غذاخوری،

سس مایونز:

۲ قاشق غذاخوری،

پودر آویشن:

یك قاشق چایخوری،

آب لیموی تازه:

۲ قاشق غذاخوری، نمك و فلفل: به مقدار لازم.

روش تهیه:

ذرت را در ظرف مخصوص ماكروویو بریزید و با قدرت ۸۰ درصد به مدت ۲ دقیقه در ماكروویو قرار دهید ( در فاصله ای كه ذرت در ماكروویو است، ۲ تا ۳ بار هم بزنید تا تمام ذرت ها گرم شوند). سپس كره، آویشن، نمك، و فلفل را به آن بیفزایید و تا ۲ دقیقه دیگر با همان قدرت در ماكروویو بگذارید تا كره كاملاً ذوب شود.

اكنون ذرت را از ماكروویو خارج نموده و سس مایونز و آب لیمو را اضافه كنید.برای تهیه ذرت مكزیكی می‌توانید از كنسرو ذرت منجمد نیز استفاده كنید.