جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

کلوچه پنیر و گوجه فرنگی


کلوچه پنیر و گوجه فرنگی

برای تهیه این کلوچه باید گوجه فرنگی ها را خرد کرده و در آفتاب قرار دهید تا کاملاً خشک شوند. همچنین می توانید به جای گوجه فرنگی خشک از زیتون سیاه استفاده کنید.
● مواد لازم برای تهیه …

برای تهیه این کلوچه باید گوجه فرنگی ها را خرد کرده و در آفتاب قرار دهید تا کاملاً خشک شوند. همچنین می توانید به جای گوجه فرنگی خشک از زیتون سیاه استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه ۱۰ تا ۲۰ کلوچه

۴۵۰ گرم آرد

یک قاشق چای خوری پودر خردل

نصف قاشق چای خوری فلفل

یک قاشق چای خوری نمک

چهار قاشق چای خوری بیکینگ پودر

ربع قاشق چای خوری فلفل سیاه

یک و نیم قاشق چای خوری سبزیجات خشک معطر

۱۲۵ گرم کره

۲۲۵ گرم پنیر چدار (رنده شده)

۲۰۰ گرم گوجه فرنگی خشک یا زیتون سیاه

دو عدد تخم مرغ

۱۷۵ میلی لیتر شیر

زمان لازم:

یک ساعت و ۴۵ دقیقه

طرز تهیه

فر را از قبل با درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و سپس سینی فر را کمی چرب کنید. آرد را الک کرده، فلفل، خردل، نمک و بیکینگ پودر را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. سپس سبزیجات معطر را به آن بیفزایید.

تخم مرغ ها را در یک ظرف زده و آنقدر شیر به آن اضافه کنید که حجم آن ۲۷۵ میلی لیتر شود.

دو قاشق غذاخوری از این مخلوط را کنار گذاشته و بقیه را با آرد مخلوط کنید تا خمیر یک دستی حاصل شود.

اگر خمیر به دست می چسبید، مقداری آرد به آن بیفزایید.

روی سطح مسطحی کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید تا قطر آن دو سانت و نیم شود. سپس آن را به شکل دایره هایی به قطر شش سانتی متر قالب زده و در سینی فر قرار دهید. بعد روی این کلوچه ها را از مخلوط کنار گذاشته شده تخم مرغ و شیر بمالید.

سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا طلایی شود.

روی کلوچه ها را کره، پنیر و گوجه فرنگی گذاشته و میل کنید.

این کلوچه ها را می توان به راحتی فریزری و نگهداری کرد.

این کلوچه ها برای پیک نیک نیز بسیار خوب است.

[زینب سادات محسنی]