سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

یک پیتزای متفاوت با سیب زمینی سرخ کرده


یک پیتزای متفاوت با سیب زمینی سرخ کرده

بیایید این بار یک پیتزای کاملا متفاوت درست کنیم و به جای خمیر نان پیتزا که همیشه استفاده می کردیم از سیب زمینی سرخ شده استفاده کنیم. یک پیتزای کاملا متنوع.

بیایید این بار یک پیتزای کاملا متفاوت درست کنیم و به جای خمیر نان پیتزا که همیشه استفاده می کردیم از سیب زمینی سرخ شده استفاده کنیم. یک پیتزای کاملا متنوع.

مواد مورد نیاز:

نیم کیلو خلال سیب زمینی منجمد

سس پاستا

سوسیس پپرونی

۲۵۰ گرم پنیر موزارلا

طرز تهیه:

۱-ابتدا سیب زمینی ها را ته تاوه بچینید. باید به طور هم سطح آن ها را کف تاوه بچینید. اگر می خواهید به تاوه نچسبد و راحت تر از آن جدا شود ابتدا کف تاوه یک کاغذ روغنی قرار دهید سپس سیب زمینی ها را روی آن بریزید.

۲-نصف پنیر موزارلا را روی سیب زمینی ها رنده کنید. باید تمام درزهای بین سیب زمینی ها با پنیر پوشانده شود. پنیر مانند چسب عمل می کند و سیب زمینی را به هم می چسباند.

۳-سپس آن را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر با دمای ۴۲۵ درجه قرار دهید.

۴-تاوه را از داخل فر بیرون بیاورید و سس را روی سیب زمینی ها و پنیر ذوب شده بریزید.

۵-باقیمانده پنیر و سوسیس پپرونی را روی آن بریزید و دوباره به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.

۶-در انتها پیتزا را از تاوه دربیاورید و آن به قطعات دلخواه تقسیم کنید.