چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

میگو و سس با مایکروفر


میگو تاره  :  ۵۰۰ گرم
شیر هموژنیزه  :  ۱ فنجان
آرد سفید  :  ۱ قاشق سوپخوری
کره  :  ۱۵۰ گرم
خامه  :  ۱۰۰ گرم
آب  :  ۲ فنجان
جعفری ساطوری شده  :   قدری
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
●طرز تهیه سس میگو:
کره را در …

میگو تاره  :  ۵۰۰ گرم

شیر هموژنیزه  :  ۱ فنجان

آرد سفید  :  ۱ قاشق سوپخوری

کره  :  ۱۵۰ گرم

خامه  :  ۱۰۰ گرم

آب  :  ۲ فنجان

جعفری ساطوری شده  :   قدری

فلفل  :   قدری

نمک  :   قدری

طرز تهیه سس میگو:

کره را در یک کاسه پیرکس به مدت ۱ دقیقه در مایکروفر با قدرت ۱۰۰% بگذارید سپس آرد را داخل کره بمالید و مدت ۲ دقیقه دیگر در مایکروفر با همان قدرت قرار دهید تا کمی تفت داده شود. شیر را کم کم داخل آرد و کره بریزید و نمک و فلفل به ان اضافه کنید و کاملاً مخلوط را هم بزنید و مدت ۳-۴ دقیقه در مایکروفر با قدرت ۵۰% بگذارید تا سس کمی غلیظ شود سپس خامه را نیز به ان اضافه کنید.

طرز تهیه میگو:

میگوها را از داخل پوست در آورده، تمیز کرده، بشوئید دو لیوان آب در یک ظرف پیرکس بریزید و یک قاشق نمک و فلفل نیز به آن اضافه کنید. ظرف را در مایکروفر با قدرت ۱۰۰% بگذارید تا به جوش آید. سپس میگوها را داخل آن بریزید ۸-۶ دقیقه دیگر در مایکروفر با همان قدرت قرار دهید تا بپزد، بعد میگوها را آبکش کرده و با سس آماده شده مخلوط نموده و کمی جعفری خرد شده روی آن بپاشید.