دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

چاپاتی عدس و اسفناج


● مواد لازم
▪ آرد سفید ۲۲۵ گرم
▪ آرد سبوس دار ۸۰ گرم
▪ نمک ۱ قاشق چایخوری
▪ روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری
▪ آب ولرم ۱۸۰ میلی لیتر
▪ روغن زیتون برای مواد میانی نان ۱ قاشق سوپ خوری
▪ پیاز …

مواد لازم

آرد سفید ۲۲۵ گرم

آرد سبوس دار ۸۰ گرم

نمک ۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری

آب ولرم ۱۸۰ میلی لیتر

روغن زیتون برای مواد میانی نان ۱ قاشق سوپ خوری

پیاز خرد شده برای مواد میانی نان ۱۵۰ گرم

سیر له شده برای مواد میانی نان ۲ حبه

زیره سبز برای مواد میانی نان ۱ قاشق چایخوری

گرام ماسالا برای مواد میانی نان ۱ قاشق چایخوری

دانه خردل برای مواد میانی نان ۲/۱ قاشق چایخوری

زردچوبه برای مواد میانی نان ۲/۱ قاشق چایخوری

عدس قرمز یا دال برای مواد میانی نان ۱۰۰ گرم

آب مرغ برای مواد میانی نان نان ۵۰۰ میلی لیتر

اسفناج خرد شده برای مواد میانی نان ۲۵۰ گرم

چگونگی تهیه

ابتدا روغن را در تابه ریخته و پیاز را در آن همراه سیر له شده خوب تفت می دهیم سپس ادویه جات را افزوده و پس از تفت دادن آنهاعدس را همراه آب مرغ اضافه می کنیم و پس از ۲۰ دقیقه که عدس با مواد کاملاً پخته شد اسفناج خرد شده را افزوده و مواد را از روی حرارت بر می داریم در این مرحله آرد سفید را همراه آرد سبوس دار و نمک مخلوط کرده روغن زیتون را به آن اضافه می کنیم و آب ولرم را کم کم افزوده و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم و بعد به مدت ۱ ساعت به آن استراحت می دهیم.

سپس مواد را به ۱۶ قسمت تقسیم کرده و بعد با وردنه آن را باز می کینم به اندازه دایره ۱۴ سانتی بعد هر کدام را در کیسه نایلونی قرار داده و از مواد میان نان در آن قرار داده و اطراف خمیر را کمی خالی می گذاریم و بعد یک خمیر دیگر روی آن قرار میدهیم و لبه های خمیر را با آب مرطوب کرده و به هم می چسبانیم و در تابه آن را قرار می دهیم تا پخته شود.