سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
بهترین و بدترین نکات در مورد کارآفرین بودن
با خود تصور کنید یک آدم فضایی در زمین فرود آمده است. پس از مدتی این موجود درمییابد که برای بقای خود و تهیه نیازهای اولیه مانند غذا و یک پناهگاه امن به پول و یک درآمد خوب نیاز دارد. در این شرایط، دو گزینه پیش روی اوست: یا به یک کارآفرین خوب و موفق تبدیل شود یا شغل خوبی پیدا کند.
برای اتخاذ یک تصمیم بهتر و آگاهانهتر، در این مطلب به بررسی بهترین و بدترین نکات در مورد کارآفرین بودن میپردازیم.
طبق گفته کولین وال، بنیانگذار شرکت مشاورهای InvestorForce، بدترین خصوصیت در مورد کارآفرینی تنهایی است. به گفته او شما مسوول خودتان هستید و همه کارها به عهده شما است و کسی از شما پشتیبانی نخواهد کرد. زیرا برای آنها درک هیجان و شوق شما در مراحل اولیه کار و پذیرفتن آن طبق دیدگاه شما بسیار مشکل است.
در این مورد من هم با کولین موافق هستم. در بعضی موارد این کار میتواند بسیار منزوی کننده باشد. پس از یک دوره کار سخت و طولانی مدت در بعضی موارد ممکن است دسترسی به نتیجه مطلوب و مورد نظر پس از ماهها و یا سالها امکانپذیر یا حتی هیچگاه امکان پذیر نباشد که میتواند موجب سرخوردگی و بی انگیزگی در افراد شود.
به گفته تاد بلنگر، مدیر عامل شرکت کندال تاد، بدترین ویژگی در مورد کارآفرینی این است که برای جلوگیری از ۴۰ ساعت کار در هفته به عنوان یک کارمند، ۸۰ ساعت در هفته به عنوان یک کارآفرین کار کنید.
کریستی شافر مدیر عامل شرکت داروسازی «اینسپایر» که با سوالی مشابه مواجه شده و تحت تاثیر قرارگرفته بود در این زمینه گفت: بدترین خصوصیت کارآفرینی مشغله فکری و استرس مداوم است و شما همیشه مشغولید و زمان کمتری برای خانواده خود دارید.
رندی میر، موسس شرکت «بست فرندز پت» که در زمینه نگهداری از حیوانات خانگی فعالیت میکند، میگوید: بدترین خصوصیت این کار تاثیر مستقیم آن برروی سلامتی و روابط خانوادگی شما است.
با وجود مشکلات مالی، لزوم اخراج نیروها، ۸۰ ساعت کار در هفته و احتمال این امر که شاید هیچ وقت دستمزد کار خود را دریافت نکنید و در نظر گرفتن شرایط انزوا و تنهایی کار چرا یک فرد باید به کارآفرینی علاقهمند شود؟ با در نظر گرفتن تمام این شرایط، حتی یک موجود فضایی هم که تازه به زمین آمده باشد مطمئنا ایمنی و اطمینان خاطر یک شغل و همکاری و فعالیت در یک شرکت را انتخاب میکند، اما آیا به راستی اینگونه است؟
قبل از اینکه از موضوع مطمئن شویم، باید روی دیگر این سکه را نیز ببینیم. در کنار نکات منفی که راجع به آن صحبت کردیم نکات مثبت بیشماری نیز وجود دارند. در حالی که کارآفرینی مناسب همه افراد نیست و همه افراد برای کارآفرینی ساخته نشدهاند، قبل از تصمیمگیری نهایی خود جنبه مثبت این کار را بررسی میکنیم. در ابتدا باید گفت در صورت کارآفرین بودن، شما آزادی عمل کامل و این فرصت را دارید تا از تمام مهارتهای خود به درستی بهره ببرید.
پاداش مالی قابل توجه به کسی تعلق میگیرد که در کارآفرینی خود موفق شود. شما برسرنوشت خود کنترل کامل خواهید داشت و هیچگاه مجبور نیستید در مورد وضعیت امنیت مالی خود یا خانوادهتان نگران باشید و همکاران و هم مرتبههایتان به شما احترام خواهند گذاشت. این فرصت را دارید تا به عنوان یک فرد رویاگرا به رسمیت شناخته شوید. شما برای صدها هزار نفر شغل ایجاد کردهاید که به شما احترام میگذارند و از شما سپاسگزاری میکنند. بهرهوری و بازده و ارزش در بازار به وجود آوردهاید و سطح استاندارد زندگی بسیاری را بهبود بخشیدهاید.
در آخر، نگرانی در مورد اخراج شدن یا اینکه آیا قادرید پس از بازنشستگی از خودتان مراقبت کنید، ندارید. به گفته دیو ریزو، ریس شرکت MCNC، شما بر سرنوشت و روزها و برنامههایتان کنترل دارید و طرح وایده از خود شماست. کریستی شافر نیز اضافه میکند: شما به طور مداوم به چالش کشیده شده و از آن لذت میبرید. کولین وال میگوید: کنترل بیشتری بر سرنوشت و کل زندگی خود خواهید داشت و رندی میرا اظهار میکند که بهترین قسمت پاداشها اقتصادی و روانی هستند.
پس انتخاب شما چیست؟ در حقیقت در آخر این امر به شما بستگی دارد. البته به خاطر داشته باشید که ما فقط یک بار زندگی میکنیم. اگرطرح وایده خوبی دارید، اعتماد به نفس برای به اجرا درآوردن این طرح و دانش اولیه کسبوکار، عواملی هستند که یک تیم خوب را شکل میدهند و احساس میکنید که در اوج زندگی خود و در مرحله درستی از آن هستید و باور داشته باشید که توانایی ریسک کردن را دارید. من به شدت پیگیری این کار را توصیه میکنم. اما این شما هستید که باید این کار را آغاز کنید.
طبق قانون اینرسی که من عموما به آن استنباط میکنم، بدن در حال حرکت تا با نیروی جدیدی برخورد نکند، درحرکت باقی میماند. در حین حرکت انسان با افراد جدیدی آشنا میشود و دانش جدیدی به دست میآورد که اگر در حرکت نمیبود، نمیتوانست به آن دست پیدا کند. وقتی تلاشی را آغاز میکنید، به سمت نکاتی که در ابتدا نمیدانستید و با آن آشنایی نداشتید هدایت میشوید و اتفاقات بسیاری به همراه دانش و اطلاعات جدید به وقوع میپیوندند.
زمانی که به هدف خود نزدیکتر و نزدیکتر میشوید، قانون اینرسی وقتی تاثیرگذار است که دانش و امکانات جدید اثر گلوله برفی را داشته باشند. بنابراین نباید قبل از شروع حرکت تا زمان بر طرف شدن تمام موانع صبر کرد. در نهایت ممکن است مدتی طول بکشد تا منافع کارآفرینی به طور ملموس مشاهده شوند و ممکن است بیشتر سیر نزولی را در طول مسیر تجربه کنید. اما اگر امروز حرکت کنید و فردی سازگار، پیگیر، با اعتماد به نفس و خیالپرداز باشید و نیز پشتکار داشته باشید و بتوانید با تکنیکهای مدیریتی خود دیگران را تحت تاثیر قرار دهید، از جنبههای مثبت کارآفرینی خود لذت خواهید برد.
جمله مشهور «امتحان کردن و باختن بهتر ازهرگز امتحان نکردن است» را هم در ذهن داشته باشید. پرریسکترین عمل تلاش نکردن و شکست خوردن است. در این صورت، شانس موفقیت صفر است. حتی اگر کارها آن طور که انتظار دارید پیش نروند باز هم تجربه بینظیری به دست میآورید که حتی اگر مجبور شوید دوباره برای شخص دیگری کار کنید برای شما مفید واقع میشود. بنابراین تصمیم نهایی چیست؟ دوست فضایی ما بین کارآفرینی و کارمند بودن کدام را انتخاب میکند؟
مترجم: دلارام حسینیون
منبع: zeromillion.com
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست