سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
بادمجان و ماکارونی
آشپزی با باقیمانده غذاها
لفظ «باقیمانده غذا» به غذاهای پختهای گفته میشود که پس از گذشت دو ساعت و پس از صرف غذا باقی میماند.
این غذاها پس از نگهداری در یخچال و فریزر قابل مصرف هستند.
اگرچه احتمال مسمومیت غذایی نیز با گذشت زمان افزایش پیدا میکند. از اینرو علاوه بر توجه به نحوه نگهداری از باقیمانده غذاها استفاده سریع از آنها نیز حائز اهمیت است. یکی از روشهای استفاده از باقیمانده غذاها، بهکار بردن آنها در تهیه غذاهای دیگر است.
در این بخش به شما آموزش داده میشود تا با استفاده از باقیمانده غذاها و با ایجاد کمی تغییر و افزودن برخی موادغذایی، غذاهای دیگری تهیه کرده و آنها را مورد استفاده قرار دهید.
خورشت بادمجان سس مناسبی برای ماکارونی است.
تنها کافی است مقداری سیر و پونه به آن اضافه کرده و آن را همراه با ماکارونی سرو کنید. اگر مقدار خورشت بادمجان باقیمانده کم است، کافی است مقداری گوجه فرنگی و چاشنی به آن بیفزائید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست