جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

بادمجان و ماکارونی


بادمجان و ماکارونی

● آشپزی با باقی‌مانده غذاها
لفظ «باقیمانده غذا» به غذاهای پخته‌ای گفته می‌شود که پس از گذشت دو ساعت و پس از صرف غذا باقی می‌ماند.
این غذاها پس از نگهداری در یخچال و فریزر قابل …

آشپزی با باقی‌مانده غذاها

لفظ «باقیمانده غذا» به غذاهای پخته‌ای گفته می‌شود که پس از گذشت دو ساعت و پس از صرف غذا باقی می‌ماند.

این غذاها پس از نگهداری در یخچال و فریزر قابل مصرف هستند.

اگرچه احتمال مسمومیت غذایی نیز با گذشت زمان افزایش پیدا می‌کند. از این‌رو علاوه بر توجه به نحوه نگهداری از باقیمانده غذاها استفاده سریع از آنها نیز حائز اهمیت است. یکی از روش‌های استفاده از باقیمانده غذاها، به‌کار بردن آنها در تهیه غذاهای دیگر است.

در این بخش به شما آموزش داده می‌شود تا با استفاده از باقیمانده غذاها و با ایجاد کمی تغییر و افزودن برخی موادغذایی، غذاهای دیگری تهیه کرده و آنها را مورد استفاده قرار دهید.

خورشت بادمجان سس مناسبی برای ماکارونی است.

تنها کافی است مقداری سیر و پونه به آن اضافه کرده و آن را همراه با ماکارونی سرو کنید. اگر مقدار خورشت بادمجان باقیمانده کم است، کافی است مقداری گوجه فرنگی و چاشنی به آن بیفزائید.