پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا
انجماد لبنیات
![انجماد لبنیات](/web/imgs/16/1/amvm41.jpeg)
پنیر
پنیرهای مخصوص پیتزا و پنیرهای سفت خارجی بین ۶-۸ ماه قابل نگهداری میباشند.
خامه
بهصورت نمک زده یا شکر زده به مدت ۳ ماه قابل نگهداری میباشد.
شیر
شیرهای هموژنیزه شده مدت ۳ ماه در فریزر قابل نگهداری میباشند.
کره
کرههای بستهبندی شده مجدداً بایستی در لفافهای پلیاتیلینی یا ورقههای آلومینیومی پوشانیده شده در فریزر قرار داده شود، مدت سالم ماندن و حفظ کیفیت کره در فریزر بین ۴-۶ ماه میباشد.
بستی
در بستهبندیهای خود یا در ظروف مخصوص نگهداری بستنی که در آنها خوب بسته باشد به مدت ۳ ماه قابل نگهداری میباشد بهتر است بستهبندی و یا ظروف بستنی را یکبار دیگر در کیسههای پلیاتیلنی قرار داده منجمد نمود.
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
انتخابات ریاست جمهوری مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی دولت ریاست جمهوری
هواشناسی پلیس تهران قتل اصفهان شهرداری تهران وزارت بهداشت قوه قضاییه حوادث خانواده آموزش و پرورش سازمان هواشناسی
خودرو مسکن تورم قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو قیمت سکه دلار دولت سیزدهم بازار سرمایه بورس
تلویزیون سینما محرم بازیگر تئاتر علیرضا قربانی سینمای ایران تخت جمشید سارا بهرامی رسانه ملی کنسرت دفاع مقدس
ماهواره کنکور ۱۴۰۳
رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین جو بایدن ترکیه دونالد ترامپ غزه جنگ غزه آمریکا اسرائیل فرانسه چین
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 سپاهان باشگاه پرسپولیس کریستیانو رونالدو باشگاه استقلال تیم ملی پرتغال جام ملت های اروپا لیگ برتر لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی گوگل موبایل اینترنت نمایشگاه الکامپ سامسونگ اینستاگرام اپل عیسی زارع پور ایرانسل فیبرنوری ربات
تب دنگی کاهش وزن برنج خواب سرطان مغز گلابی دیابت مو بارندگی