چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
تاثیر شکر بر سوخت و ساز
مواد غذایی مصرف شده در معده به صورت قطعات ریزی درمی آید و به روده ها فرستاده می شود. غذای هضم شده از روده عبور می کند و وارد جریان خون می شود. اگر ماده غذایی که می خوریم طبیعی باشد (یعنی فرآوری شده و صنعتی نباشد) و دارای الیاف و سلولزهای گیاهی باشد، باعث فعالیت طبیعی لوزالمعده می شود ولی اگر این مواد حاوی آرد سفید و شکر سفید باشد، غده لوزالمعده تحریک می شود و انسولین زیادی ترشح می کند.
ترشح زیاد انسولین عوارضی را به دنبال دارد که عبارت است از:
میزان احتباس آب و نمک در بدن افزایش می یابد و باعث فشار خون و چاقی می شود.
باعث اختلال خواب می شود.
کبد را وادار می کند که مقدار بیشتری کلسترول مضر تولید کند.
ترشح زیاد انسولین باعث می شود که قند خون به سرعت وارد سلول ها شود و بسوزد و فرد گرفتار هیپوگلیسمی یا کمی قند در خون شود. اگر این روند ادامه یابد لوزالمعده بر اثر تحریک زیاد به وسیله قند تصفیه شده کم کم کارایی خود را از دست می دهد. از طرفی دیگر انسولین ترشح نمی شود و در نتیجه فرد به دیابت مبتلا می شود و باید از انسولین تزریقی استفاده کند.
راز بیماری ها ورمز سلامتی ـ باطنی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست