جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مدیری موفق در دنیای اینترنت
این روزها اینترنت به یکی از نیازهای مهم زندگی ما انسانها مبدل شده است و نقش بسیار مهمی را در ایجاد ارتباطات میان افراد ایفا میکند. بیشک افراد بسیاری در شکلگیری و توسعه این شبکه جهانی سهیم بودهاند و تلاشهای این افراد نقش تعیینکنندهای در رسیدن اینترنت به جایگاه کنونی آن داشته است. دیک کاستولو (Dick Costolo) مدیرکنونی شرکت توئیتر از جمله افرادی است که از او به عنوان یکی از مدیران موفق دنیای فناوری اطلاعات و همچنین از جمله افرادی که دنیای اینترنت را دگرگون ساختهاند، نام برده میشود.
دیک کاستولو بیش از آن که به عنوان مدیر جدید توئیتر منصوب شود به عنوان بنیانگذار و مدیر اجرایی فید برنر (Feed Burner) در این عرصه فعالیت میکرد. سرویس فید برنر پس از ظهور سرویس مدیریتی RSS، توانست بیش از پیش کاربران را در جستجوی سایتها و وبلاگهای محبوبشان همراهی کند. فید برنر ابزارهایی را در اختیار کاربران قرار داد و توانست تغییرات چشمگیری را در روند پیگیری خبرها و به روزرسانی شبکههای اینترنتی به وجود آورد. اما کاستولو سرانجام در سال ۲۰۰۷، این سرویس را با دریافت ۱۰۰ میلیون دلار به گوگل فروخت و پس از آن به توئیتر رفت. اگر وبلاگنویس باشید حتما به اهمیت RSS آگاه هستید. RSS یک سیستم مدیریتی برای جمعآوری محتوای اطلاعاتی مورد نظر شما از منابع مختلف است و ویژگی منحصربهفرد آن در این است که براساس تقاضای هزاران فیدخوان، قابل توزیع خواهد بود.
فید برنر، سرویسی برای مدیریت فید است که امکانات زیادی مانند سیستمهای تبلیغاتی و آگاهی از تعداد مشترکان فید را در اختیار شما قرار میدهد. این سرویس از جمله امکانات بسیار مهم شبکههای اینترنتی است که نخستینبار توسط دیک کاستولو معرفی شد. او سال ۱۹۶۳ میلادی در آمریکا متولد شد و از آنجا که علاقه زیادی به تئاتر داشت پس از پایان تحصیلاتش در رشته علوم کامپیوتر در دانشگاه میشیگان، تصمیم گرفت در یک گروه تئاتر کمدی مشغول به کار شود تا این که سرانجام با همکاری ۳ نفر از دوستانش، پروژهای را در زمینه رایانه به مرحله اجرا درآورد و در سال ۲۰۰۴ میلادی موفق به ارائه سرویس فید برنر به کاربران اینترنت شد. هفته گذشته نیز رئیسجمهور آمریکا اعلام کرد که مدیر اجرایی توئیتر را به عنوان یکی از مشاوران امنیت ارتباطات خود منصوب کرده است. دیک کاستولو پس از فروش سرویس فید برنر به گوگل از سال ۲۰۰۷ میلادی تا جولای ۲۰۰۹ به همکاری خود با این غول بزرگ جستجوگر اینترنتی ادامه داد و سپتامبر ۲۰۰۹ اعلام کرد که به توئیتر پیوسته است که در حال حاضر نیز مدیریت توئیتر را به عهده دارد.
منابع: Wikipedia / Crunchbase
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست