دوشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 27 May, 2024
با گوشت و مرغ ناپز چه کنیم ؟
برای سهولت در آشپزی توصیههایی برای خانمهای کارمند که میخواهند در کوتاهترین زمان ممکن غذایی خوشمزه درست کنند آورده ایم.
گوشت ناپز :
یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید . گوشت سفت و چغر: مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت گرم شده تهیه کنید. مدت ۲ ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانید.
استیک یا بیفتک:
فقط کافی است مخلوط از سرکه و روغن روی آن بمالید و بگذارید دو ساعت بماند.
مرغ ناپز:
اگر می خواهید یک مرغ پیر را بپزید, قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید, علاوه بر آنکه گوشت آن نرم خواهد شد طعم و مزه یک جوجه تازه سال را خواهد گرفت!
برای آنکه گوشت های سفت یا برخی از مرغهای دیرپز, زودتر پخته شود قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کرده اید قرار دهید. اگر هنگام پختن گوشت های سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید زودتر خواهد پخت.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ایران سید ابراهیم رئیسی شهدای خدمت سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رهبر انقلاب
هواشناسی قتل سازمان هواشناسی تهران شهرداری تهران کنکور وزارت بهداشت سلامت آتش سوزی مشهد بارش باران فضای مجازی
قیمت خودرو ایران خودرو دولت سیزدهم خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو مسکن واردات بورس حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سینما سریال سینمای ایران جشنواره کن تئاتر کتاب دفاع مقدس موسیقی
دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه تهران
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا حماس لبنان اوکراین ترکیه اتحادیه اروپا
فوتبال تیم ملی والیبال ایران مهدی طارمی استقلال پرسپولیس جواد نکونام لیگ برتر استقلال خوزستان والیبال باشگاه پرسپولیس نساجی بارسلونا
اپل سامسونگ آزمون سراسری اینترنت گوگل واتساپ ماهواره مایکروسافت ناسا
چاقی کاهش وزن سکته مغزی استرس سازمان غذا و دارو تجهیزات پزشکی خواب آلزایمر زوال عقل