شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا

حرکتی در بارداری که باعث کاهش سرگیجه می شود


حرکتی در بارداری که باعث کاهش سرگیجه می شود

نرمش در بارداری باعث کاهش سرگیجه می شود
خانم هایی که قبل از بارداری نرمش می کردند بهتر است بدانند ادامه دادن به نرمش و انجام حرکات ورزشی در طول دوران بارداری کاملاً بی خطر است. …

نرمش در بارداری باعث کاهش سرگیجه می شود

خانم هایی که قبل از بارداری نرمش می کردند بهتر است بدانند ادامه دادن به نرمش و انجام حرکات ورزشی در طول دوران بارداری کاملاً بی خطر است. همچنین خانم هایی که قبل از بارداری به ورزش توجهی نشان نمی دادند، بارداری بهترین زمان برای تحرک آن ها است.

شرایط خطرناک در طول دوره بارداری، زمانی است که عدم فعالیت منجر به بالا رفتن وزن بدن، افزایش فشار خون، درد و دیابت بارداری شود. تحقیقات نشان داده که ۷۰ تا ۸۰ درصد خانم هایی که در طول بارداری دچار دیابت می شوند، پس از زایمان در ادامه حیات دچار دیابت نوع دوم شده و نوزادان آنها نیز دچار اضافه وزن یا دیابت می شوند.

به خانم هایی که قبل از بارداری مشکل و بیماری خاصی ندارند پیشنهاد می شود تا روزانه ۳۰ الی ۶۰ دقیقه پیاده روی کنند. آنها می توانند در صورت تمایل زمان تعیین شده برای پیاده روی را به زمان های کوتاه تری تقسیم کنند و در طول پیاده روی دقت کنند تا گامهای آنها آرام و هماهنگ باشد. در حقیقت این بهترین نوع پیاده روی برای خانم های باردار به حساب می آید.

در دوران بارداری، عضلات بدن در اثر ترشح یک هورمون شل و آرام می شود و البته شل شدن عضلات به بدن در زمان زایمان کمک می کند اما تحقیقات نشان داده است که انجام حرکات کششی برای بدن خانم های باردار بی خطر است.

انجام حرکات ورزشی و نرمش و به کارگیری تکنیکهای تنفس برای خانم های باردار، از سرگیجه و سردرد و دردهای لگن در دوران بارداری بویژه در هفته های اول جلوگیری می کند. همچنین نرمش های بارداری مانع از بالا رفتن فشار خون می شود زیرا یکی از دلایل افزایش فشار خون، بالا رفتن وزن بدن است.