دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا
باکتریها و غذاها
بستری گرم و غذایی برای خوردن به باکتریها بدهید، آنها به فوریت تکثیرشدن را آغاز خواهند کرد.
هنگامی که غذا پخته میشود و بیش از ۲ ساعت به حال خود در درجه حرارت اتاق رها شود، باکتریهای میتوانند به سرعت درون آن تکثیر پیدا کنند.
مهم است که این مسئله را به یاد داشته باشید، زیرا اغلب این باکتریها بویی تولید نمیکنند یا رنگ غذا را تغییر نمیدهند.
گرچه منجمد کردن غذا باکتریها را نابود نمیکند، اما سرعت رشد آنها را کند میکند.
هنگامی که غذا از حالت منجمد خارج میشود، دوباره به محلی عالی برای تکثیر غذا بدل میشود.
گذاشتن غذا در یخچال هم تا حدی رشد باکتری را کند میکند.برای دورنگهداشتن باکتریها از شریکشدن با شما در غذایتان، غذا را کاملا بپزید تا باکتریها در این روند کشته شوند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی ایران بالگرد رئیسی ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی سقوط بالگرد دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی دولت
هلال احمر تهران پلیس سیل هواشناسی سلامت مشهد سیل مشهد سیلاب بارش باران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی
خودرو قیمت دلار یارانه دلار قیمت خودرو بورس حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو قیمت طلا مالیات قیمت سکه
سینمای ایران سینما نمایشگاه کتاب لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی کتاب تلویزیون فیلم
قرآن ایلان ماسک مریخ
رژیم صهیونیستی غزه روسیه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس چین اوکراین ترکیه نوار غزه
فوتبال لیگ برتر انگلیس استقلال لیگ برتر منچسترسیتی فدراسیون فوتبال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس اشکان دژاگه مهدی تاج
هوش مصنوعی ناسا گوگل هواپیما آیفون اپل تبلیغات اینترنت نمایشگاه ایران هلث
خواب استرس سازمان غذا و دارو کاهش وزن آلزایمر پزشک سلامت روان ویتامین دیابت