پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

شستشوی دستها


شستشوی دستها

شستشوی دستها ساده‌ترین روش برای پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها مانند سرماخوردگی، آنفولانزا و مسمومیتهای غذایی است.
چه مواقعی باید حتما دستها شسته شود؟
▪ شستن مکرردستها …

شستشوی دستها ساده‌ترین روش برای پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها مانند سرماخوردگی، آنفولانزا و مسمومیتهای غذایی است.

چه مواقعی باید حتما دستها شسته شود؟

شستن مکرردستها در فصل پاییز و زمستان (زمان شیوع آنفولانزا و سرماخوردگی )

قبل و بعد از آماده‌کردن غذا به خصوص گوشت خام، مرغ و غذاهای دریایی، در واقع با شستن دستها از مسمومیتهای غذایی پیشگیری میگردد.

بعد از رفتن به توالت و یا تعویض پوشک که این امر در کاهش ابتلاء به بیماری‌هایی مانند هپاتیت A (عامل بیماری زردی ) و سالمونلا (عامل بیماری های اسهالی ) بسیار موثر است.

بعد از سرفه و عطسه یا استفاده ازدستمال کاغذی

بعد از خوردن و نوشیدن و استفاده از تنباکو (مثل استفاده از سیگار)

بعد از تماس دستها با وسائل خاک گرفته آشپزخانه

بعد از تماس دستها با وسائل پخت و پز در آشپزخانه

بعد از حمل زباله ها، بعد از استفاده از گوشی تلفن، صفحه کلید کامپیوتر

بعد از بازی و نیز بازی با حیوانات خانگی و حتی دست دادن با دیگران