یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

دسر ترامیسیو


دسر ترامیسیو

● مواد لازم:
▪ دریم ویپ=۲ پاکت
▪ کرم کارامل=۲ پاکت
▪ خامه=۱ و ۲/۱ لیوان
▪ پنیر خامه ای=۱ لیوان
▪ وانیل=کمی
▪ بیسکویت چای ساده=به مقدار لازم
▪ شیر=۲/۱ لیوان
▪ پودر کاکائو=به مقدار لازم
▪ …

مواد لازم:

دریم ویپ=۲ پاکت

کرم کارامل=۲ پاکت

خامه=۱ و ۲/۱ لیوان

پنیر خامه ای=۱ لیوان

وانیل=کمی

بیسکویت چای ساده=به مقدار لازم

شیر=۲/۱ لیوان

پودر کاکائو=به مقدار لازم

شکلات توریستی برای اطراف دسر=به مقدار لازم

طرز تهیه:

دریم ویپ را همراه نصف لیوان شیر و کمی وانیل در ظرفی با همزن برقی بزنید.

پنیر و خامه و پودر کرم کارامل را به مواد اضافه کرده خوب هم بزنید.

در سینی مخصوص چیز کیک طبق شکل شکلاتهای توریستی یا هر نوع شکلات انگشتی دلخواه خود را بچینید.

در ظرفی کوچک ۲/۱ لیوان شیر را با یک قاشق غذاخوری نسکافه مخلوط کرده سپس بیسکویت ها را در شیر خیسانده طبق شکل در ظرف بچینید بطوریکه تمام سطح ظرف را پر کند.

روی بیسکویت ها کمی از مواد ریخته روی آن را با قاشق صاف کرده سپس دوباره بیسکویت ها را در محلول شیر و نسکافه خیسانده و به صورت منظم روی سطح مواد بچینید.

مواد باقیمانده را روی سطح بیسکویت ها ریخته و با قاشق صاف کنید سپس روی مواد را با پودر کاکائو بپوشانید.

ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد.

دور سینی را از آن جدا کرده دسر را به قطعات کوچک ببرید.