پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه لازانیای اسفناج


طرز تهیه لازانیای اسفناج

لازانیا از محبوب ترین غذاها در سراسر دنیاست. لازانیای اسفناج تنوعی در طبخ این غذای محبوب و خوشمزه ایجاد میکند. در ضمن این غذا برای گیاهخوارانی که پنیر میخورند هم مناسب است. چون در آن فقط از مایه ماکارونی با سویا و اسفناج استفاده میشود. برای تهیه لازانیای اسفناج نیازی به سس سفید (سس بشامل نیست). این لازانیا فقط سه نوع لایه دارد: لایه لازانیا، لایه پنیر و اسفناج و لایه سس ماکارونی. نکته جالب اینجاست که میتوانید با همین دستور لازانیای سبزیجات دیگر را هم تهیه کنید. فقط کافی است به جای اسفناج از سبزیجات دیگر استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه لازانیای اسفناج را بخوانید:

مواد لازم

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

اسفناج فریز شده 280 گرم

پیاز خرد شده 1/2

آویشن 1 قاشق چایخوری

سیر رنده شده 1 حبه

سس ماکارونی با سویا 800 گرم

آب 1 و 1/2 پیمانه

پنیر کاتیج 2 پیمانه

پنیر موزورلای رنده شده 200 گرم

پنیر پارمزان رنده شده 1/4 پیمانه

جعفری خرد شده 1/2 پیمانه

نمک 1 قاشق چایخوری

فلفل 1/8 قاشق چایخوری

تخم مرغ 1 عدد

ورقه لازانیا حدود 200 گرم

اطلاعات مواد مغذی

361 کالری

11.8 گرم چربی

41.6 گرم کربوهیدرات

23.4 گرم پروتئین

48 میلیگرم کلسترول

طرز تهیه: ابتدا دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بگذارید گرم شود. اسفناج، پیاز خرد شده، آویشن، سیر و روغن زیتون برتر را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی شعله متوسط داغ کنید. مواد را با قاشق چوبی هم بزنید و 20 دقیقه حرارت بدهید.

در کاسه بزرگی، پنیر کاتیج، موزورلا و پارمزان، جعفری خرد شده، نمک، فلفل و یک عدد تخم مرغ را به خوبی با هم مخلوط کنید.

مقدار کمی از سس ماکارونی را کف ظرفی که برای لازانیا آماده کرده اید بریزید و آن را پخش کنید. روی آن را با یک لایه لازانیای نپخته بپوشانید. روی لازانیا یک لایه سس ماکارونی بمالید. دوباره روی آن را با ورقه های لازانیا بپوشانید. پس از آن به ترتیب نصف مایه ماکارونی باقی مانده و نصف مخلوط پنیر و اسفناج را بریزید. این کار را تکرار کنید تا همه مواد مصرف شود. لایه آخر باید سس ماکارونی باشد.

روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت 55 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید. سپس فویل را بردارید و 15 دقیقه دیگر آن را در فر بگذارید. قبل از سرو لازانیای اسفناج 10 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود. نوش جان

برای: 8 نفر

حاضر است در : 100 دقیقه

وعده: شام, نهار